Delta Ekran

ms_fb1907

Üye
Katılım
11 Eyl 2009
Mesajlar
25
Puanları
1
Delta dop b7 modelinde ekranın florasanı ışık vermediğinden görüntü alınamıyor üst garantisi dolduğundan bakımını bizim yapmamız gerekiyor ve üst tarafındaki florasının değişmesi gerektiğini düşünüyoruz temin edebileceğimz bir yer varmı? Alternatif çözün sunabilicek birisi varmı?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
op. panel fluoresanlarını bulmak zor. biz kart tamirimizi yapan firmaya göndermiştik perpa da onlar değiştirdi. sökmesi biraz zor oluyor çünkü. balastı kontrol ettiniz mi belki balastta da sorun olabilir. geçici olarak harici monitör ve mouse ile kontrol edeblirsiniz (endüstriyel pc varsa)
 
Ayrı bir flouresan bulmak zor. Araştırman lazım. Ama yeni alıp onuda yedeğe alabilirsin. Fluorasan bulamazsan en azından parçalarını kullanırsın......
 
teknik servisine ücretli yaptırma imkanın varsa oraya yaptır haşat olmasın ekran
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…