delta hmı as 35

arkadaşalr yeni almış oldugum hmı delta bir türlü kuramadım fast sayfasındaki örnekler ve manuelre baktım ma cok karışık geldi en basit bir uygulama ve anlatımı mumkun mü mesala plc deki lader programı ile nasıl haberleştircez ı0.0 mesala star verircez nasıl yaparız polerty var ordaki adres lerimi giriyoruz cözemedim daha kusura bakmayın iyi calışmalar

simens s7200 cpu 224

arkadaşalr yeni almış oldugum hmı delta bir türlü kuramadım fast sayfasındaki örnekler ve manuelre baktım ma cok karışık geldi en basit bir uygulama ve anlatımı mumkun mü mesala plc deki lader programı ile nasıl haberleştircez ı0.0 mesala star verircez nasıl yaparız polerty var ordaki adres lerimi giriyoruz cözemedim daha kusura bakmayın iyi calışmalar
Kardeş ben yaklaşık bir yıl önce DOP-B aldım. Hala kullanmayı öğrenemedim. Deltaotamasyon sitesinden yardım istedim. Saolsunlar ellerinden geleni yaptılar. Ama yardımları hep bilen birinin eksiklerini giderecek tarzdan. Öyle sıfırdan öğrenen birinin anlayacağı tarzdan bir kullanma kılavuzu falan bulamadım...
Mesela; Siemens hep eleştirilir ama S7-200 programlamayı hiç kimseden yardım almadan Step7-Microwin kullanma kılavuzu sayesinde hemde ileri düzeyde öğrendim.
Delta neden böyle bir kaynak oluşturmaz anlaşılır gibi değil...

Aşağıdaki linkten Dop un Türkçe kitabına ulaşabilirsiniz. Ayrıca Delta, kullanıcıları için ücretsiz eğitimler düzenlemektedir.

Delta Otomasyon • Forumu görüntüle - DOP Türkçe Manuel
Bu dosyaları indireli çok oldu ama bir türlü yapamadım(SANIRIM BENİM EKSİKLİĞİM).
Şöyle birşey yapılamazmıydı; Önce DOP-PC ve DOP-PLC(Her marka için) bağlantıları anlatılıp sonra bir örnek uygulama adım adım detaylı bir şekilde anlatılamazmıydı...

Delta tarafından kullanıcıları için düzenlenen eğitimlere katılmadıysanız aşağıdaki linkten eğitim notlarına da ulaşabilirsiniz.

Delta Otomasyon • Forumu görüntüle - DELTA Eğitim
Siz hiç indirdinizmi bu eğitim notlarını...?

Eğitim notlarının kullanıcılar tarafından yararlı olduğu tarafımıza iletilmektedir. Bu eğitim notları kolaylıkla indirilebilmektedir. Eğitim notlarından bir sonuca varamadıysanız ücretsiz eğitimlere başvurmanızı öneririm.

Forum istatistikleri

Konular
129,833
Kullanıcılar
452,658
Son üye
yılmaz_yılan

Yeni konular

Geri