Berk epli Üye Katılım 31 Mar 2020 Mesajlar 104 Puanları 1 Yaş 25 Bugün 17:11 #1 s7 1200 ile delta hmı'dan grafik alıyorum fakat düzensiz bir grafik oluyor nasıl ayar yapmam gerekli yardımcı olabilecek olan var mı Son düzenleme: Bugün 17:54
s7 1200 ile delta hmı'dan grafik alıyorum fakat düzensiz bir grafik oluyor nasıl ayar yapmam gerekli yardımcı olabilecek olan var mı
ba2 Üye Katılım 19 Ara 2020 Mesajlar 9 Puanları 1 Yaş 25 Bugün 19:05 #2 grafiğe çift tıklayın ayarlarına bakalım ne okuyorsunuz okuduğunuz değeri skala ettiniz mi
Konu Sah Berk epli Üye Katılım 31 Mar 2020 Mesajlar 104 Puanları 1 Yaş 25 Bugün 19:28 #3 ba2' Alıntı: grafiğe çift tıklayın ayarlarına bakalım ne okuyorsunuz okuduğunuz değeri skala ettiniz mi Genişletmek için tıkla ... evet onu ayarladım fakat zamana bağlı kuvvet grafiği oluşturmak istiyorum öyle bir şey mümkün mü bu ciahz ile daha sonra csv formatı ile almak istiyorum
ba2' Alıntı: grafiğe çift tıklayın ayarlarına bakalım ne okuyorsunuz okuduğunuz değeri skala ettiniz mi Genişletmek için tıkla ... evet onu ayarladım fakat zamana bağlı kuvvet grafiği oluşturmak istiyorum öyle bir şey mümkün mü bu ciahz ile daha sonra csv formatı ile almak istiyorum