sorunumu zorda olsa çözdüm çok şükür çözüm yolunuda paylaştım delta plc bölümünde... şahsen ben FAST'a olan güvenimi bir nebzede olsa kaybetmiş durumdayımsayın shox bu ürünlerle ilgili sorunda gerek buradan yazarak gerekse yerel bayı kanallarındakı teknık destek bırımlerı onlardan yardım alabılırsınız .
Delta'nın türkiye ofis bilgilerini ararken düştüm bu başlığa ve yazınları görünce ister istemez birkaç bir şeyde ben söyleyeyim istedim. Çünkü fast'tan aldığım desteği hiç bir firmadan almadım. Söylemezsem emeklerine haksızlık ederim gibime geliyor.
Bazı arkdaşlar sanırım nasılsa FAST yardım eder diye boyundan büyük işlere girmiş altından da kalkamayıncada FAST'a sallamış. Kim bilir belki de bu arkdaşlar FAST olmasa plc programlamaya bile başlatamaycaktı.
Bir tanesi de gelmiş fatek kullan demiş fatek'in forumunu vermiş baktım foruma fast'ın yeni açtığı boş hiç konu olmayan forumunda daha çok konu var.
Delta'nın türkiye ofis bilgilerini ararken düştüm bu başlığa ve yazınları görünce ister istemez birkaç bir şeyde ben söyleyeyim istedim. Çünkü fast'tan aldığım desteği hiç bir firmadan almadım. Söylemezsem emeklerine haksızlık ederim gibime geliyor.
Bazı arkdaşlar sanırım nasılsa FAST yardım eder diye boyundan büyük işlere girmiş altından da kalkamayıncada FAST'a sallamış. Kim bilir belki de bu arkdaşlar FAST olmasa plc programlamaya bile başlatamaycaktı.
Bir tanesi de gelmiş fatek kullan demiş fatek'in forumunu vermiş baktım foruma fast'ın yeni açtığı boş hiç konu olmayan forumunda daha çok konu var.
delta ile ilgili birçok örneğe ulaşabilirsin
Panasonic plc için savior otomasyonda çok alakalıdır düşünebilirsin
Tam da delta plc ile çalışmak istediğim zamanda fast ile anlaşması sona ermiş. Şu anda Fastta plc ve hmi var iken örneğin termokupl modülleri yok analog modülleri var mı sormadım. Yani şu an delta da parça sorunu var. Delta türkiye firması daha açılmamış.
Ben de mecburen baska plc markaları baktim
Fatekten fiyat istedim adamlar fiyat teklifi gönderemediler hangi maile gönderdin bir de şuraya gönder diyen bir firma . Çok ağır çalisiyorlar. Fatek güzel plc ye benziyor ama beijer hosuma gitmedi.
Gmt ise fena değil gibi. Mail veya tel ile sorduğum sorulara hızlı bir şekilde cevap alabiliyorum. Şu aralar gmt takılıcam gibi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?