povulon Üye Katılım 25 Eyl 2009 Mesajlar 58 Puanları 1 Yaş 37 1 Eki 2013 #1 Merhaba HMI ekran üzerinden VFD E delta sürücüyü çalıştırmak durdurmak ve frekans değeri girerek hızını ayarlamak istiyorum fakat parametreleri bilmiyorum bunun için kaynak rica ediyorum teşekkürler
Merhaba HMI ekran üzerinden VFD E delta sürücüyü çalıştırmak durdurmak ve frekans değeri girerek hızını ayarlamak istiyorum fakat parametreleri bilmiyorum bunun için kaynak rica ediyorum teşekkürler
imdatatas Üye Katılım 18 Ağu 2007 Mesajlar 556 Puanları 6 Konum Istanbul 2 Eki 2013 #2 Merhaba, Öncelikle daha önce bu konuda yapılmış örnek uygulamaları ve sorulmuş soruları araştırınız. Aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz. Delta Otomasyon ? Başlığı görüntüle - ((138)) DELTA Ürünleri Haberleşme Örnekleri (DOP - 2 Inverter Haberleşme) Delta Otomasyon ? Başlığı görüntüle - DOP - 2 Inverter Haberleşme Delta Otomasyon ? Başlığı görüntüle - DOP-B05S101 ile 3 adet inverter kontrol edilir mi Delta Otomasyon ? Başlığı görüntüle - vfd yardım İyi çalışmalar.
Merhaba, Öncelikle daha önce bu konuda yapılmış örnek uygulamaları ve sorulmuş soruları araştırınız. Aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz. Delta Otomasyon ? Başlığı görüntüle - ((138)) DELTA Ürünleri Haberleşme Örnekleri (DOP - 2 Inverter Haberleşme) Delta Otomasyon ? Başlığı görüntüle - DOP - 2 Inverter Haberleşme Delta Otomasyon ? Başlığı görüntüle - DOP-B05S101 ile 3 adet inverter kontrol edilir mi Delta Otomasyon ? Başlığı görüntüle - vfd yardım İyi çalışmalar.