Delta Sürücü GFF Hatası

Temha1234

Üye
Katılım
19 Eyl 2022
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
25
Kullanmakta olduğum Delta sürücü ile 4 adet 0.75 kwlik fan çalıştırıyorum Sürücü GFF Hatasına geçiyor.surucuyu hataya geçiren motoru Söktügum zaman Diğer 3 fan çalışıyor.Ama Hataya geçiren fanda hiç bir şekilde sorun görünmüyor (Topraklamasi dahil).Bu bir kaç kez başıma geldi yeni fan takıyorum 4 fan calisiyor belli zaman sonra başka bir fanda aynı sorunu yaratıyor. Söktügum Motorlari başka sürücüyle çalıştırdığımda sorun olmuyor Bunun bi nedeni varmıdır.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Hiç dokümana bakmadan sallıyorum. Ground fault olma ihtimali fazla tribin açılmış halinin . Dediginiz gibi sürücüde sorun olma ihtimali fazla yaptığınız çalışmalardan anlaşıldığı üzere.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…