delta servo soru ?

hkn_blt

Üye
Merhabalar. Asda-b2 400W serisi sürücü kullanıyorum. Pozisyon modunda sürüyorum. Herhangi bir input ve output kullanmıyorum sadece puls ve yön kullanıyorum. Sistem çalışırken en ufak bir zorlanmada sürücünün arızaya geçmesini istiyorum. Mekanik parçaların zarar görmemesi için. Tork limitleme ile denedim olmadı. Bunu nasıl yapabilirim. J değerini mi değiştirmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhaba,

"Motor Crash Protection" fonksiyonunu deneyebilirsiniz.
Temel olarak motor çarpma korumasıdır. Ayarladığınız tork % sini ayarladığınız zaman kadar aştığında sürücü AL030 hata kodu verir. Hatayı resetlemek için sürücüye bir DI gönderebilirsiniz ve hata bilgisini bir DO ile ServoReady çıkışından alabilirsiniz. İlgili parametre değerini "0" set ederseniz bu fonksiyonu kapatabilirsiniz.

P1-57= Motor Crash Protection (Torque Percentage %)
P1-58= Motor Crash Protection (Time-ms)

İyi çalışmalar.

İmdat bey benim plc'imde yer yok o yüzden herhangi bir input ve output kullanmadan da sadece P1-57 ve 58 ayarlasam yeterli sanırım. Sürücü arızaya geçtiğinde enerjisini yeniden vercem.

PLC'de yer yoksa bir buton ile de resetlersiniz, sisteminizi bozmazsa..

p1-57 120 sanırım fabrika ayarı bunu düşürün yeterli olur

tamam hallettim p1-57 duşürünce hataya geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…