Konu Sah Sanayi Üye Katılım 17 Ara 2021 Mesajlar 32 Puanları 1 Yaş 50 1 Şub 2022 #11 kocamanusta' Alıntı: iki parametrenin de fabrika ayarı 1 Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
kocamanusta' Alıntı: iki parametrenin de fabrika ayarı 1 Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
Konu Sah Sanayi Üye Katılım 17 Ara 2021 Mesajlar 32 Puanları 1 Yaş 50 2 Şub 2022 #12 kocamanusta' Alıntı: iki parametrenin de fabrika ayarı 1 dediğim gibi iki parametre de 1 ise 5kohm pot kullanmanız gerekir. Genişletmek için tıkla ... Sorun çözüldü teşekkür ederim
kocamanusta' Alıntı: iki parametrenin de fabrika ayarı 1 dediğim gibi iki parametre de 1 ise 5kohm pot kullanmanız gerekir. Genişletmek için tıkla ... Sorun çözüldü teşekkür ederim
kocamanusta Profesyonel Üye Katılım 14 Nis 2009 Mesajlar 2,799 Puanları 1,231 2 Şub 2022 #13 Sorunun cozulmesine sevindim. Ayni sorunu yasayacaklara kilavuz olmasi adina nasil cozdugunuzu kisaca yazmaniz yararli olacaktir. Kolay gelsin.
Sorunun cozulmesine sevindim. Ayni sorunu yasayacaklara kilavuz olmasi adina nasil cozdugunuzu kisaca yazmaniz yararli olacaktir. Kolay gelsin.
Konu Sah Sanayi Üye Katılım 17 Ara 2021 Mesajlar 32 Puanları 1 Yaş 50 2 Şub 2022 #14 kocamanusta' Alıntı: Sorunun cozulmesine sevindim. Ayni sorunu yasayacaklara kilavuz olmasi adina nasil cozdugunuzu kisaca yazmaniz yararli olacaktir. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... 02.00 ve 02.01 parametreleri dediğiniz gibi ayarladım sorun çözüldü. Teşekkür ederim.
kocamanusta' Alıntı: Sorunun cozulmesine sevindim. Ayni sorunu yasayacaklara kilavuz olmasi adina nasil cozdugunuzu kisaca yazmaniz yararli olacaktir. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... 02.00 ve 02.01 parametreleri dediğiniz gibi ayarladım sorun çözüldü. Teşekkür ederim.