Rezidans sorunlu olabilir.omaj a bakmak gerekir.birde kart vardır onlarda , kart da buzzer a bakmak yararlı olacaktır.arkadaşlar merhaba..bende yaklaşık 15 yıllık bir 50 litrelik demirdöküm termosifon var şu an modelini bilmiyorum.normalde en düşük ısı olan 30 dereceye getirdiğimde yanmaya başlayan ve su ısınınca sönen termostat ışığı hiç bir sıcaklık seçimi yapmadan açma kapama düğmesini açar açmaz yanmaya başladı ve suyu ısıtmıyor artık..normalde suyu ısıtırken sofbenin içinden gelen seste yüzde 95 oranında azaldı..sanki ısıtıyorda çok çok az ısıtıyormuş gibi bir ses..bu sorun hakkında bir öngörüsü olan var mı acaba?
Hocam olay bu..acma kapama dugmesi kapaliykende termostat isigi yanmaya basladiRezidans sorunlu olabilir.omaj a bakmak gerekir.birde kart vardır onlarda , kart da buzzer a bakmak yararlı olacaktır.
arkadaşlar merhaba..bende yaklaşık 15 yıllık bir 50 litrelik demirdöküm termosifon var şu an modelini bilmiyorum.normalde en düşük ısı olan 30 dereceye getirdiğimde yanmaya başlayan ve su ısınınca sönen termostat ışığı hiç bir sıcaklık seçimi yapmadan açma kapama düğmesini açar açmaz yanmaya başladı ve suyu ısıtmıyor artık..normalde suyu ısıtırken sofbenin içinden gelen seste yüzde 95 oranında azaldı..sanki ısıtıyorda çok çok az ısıtıyormuş gibi bir ses..bu sorun hakkında bir öngörüsü olan var mı acaba?
yok hocam resim çekmek için açtım.şalterden kapatıyorumFişinden çekmeniz , tehlike sona ersin
Dairenizde kaçak akım koruma rölesi yok herhalde .
Kaçak akım koruma rölesi yoksa evinize sokmayın bu tür nevi cihazları .
Büyük ihtimalle !!! ( videolar )
yok hocam resim çekmek için açtım.şalterden kapatıyorum
hocam servisi aradım..eve gelip bakmak için bile 250 tl istediler.peki dedim ben kireçlenme olduğunu düşünüyorum öyle çıkarsa temizliği toplam ne kadar..700 dediÖnemli olan bu sorunlu cihazı ne yapacaksınız ?
Şalterin ( siğorta ) üzerine yazı yazmanız ( DİKKAT açmayınız )
Dİğer :
Tamamen devre dışı bırakmanızda yarar vardır . ( hiç bu ürün cihaz yok gibi )
Dairenizde topraklama varmı ? var ise kaçak akım koruma rölesi kullanılması .
Kolay gelsin . Sağlıcakla kalın .
hocam servisi aradım..eve gelip bakmak için bile 250 tl istediler.peki dedim ben kireçlenme olduğunu düşünüyorum öyle çıkarsa temizliği toplam ne kadar..700 dedi))ani ısıtıcı alıyorum ihlas....hiç uğraşamam bununla koyacam kapının önüne kim alırsa alsın..bi elektrikçi getirip söktüreceğim..zaten tam 21 sene olmuş alalı vadesi bitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?