Deneyimli Elektrik Saha Teknikeri Aranmaktadır

Katılım
16 Eki 2013
Mesajlar
11
Puanları
1
Berh Elektrik Otomasyon Mühendislik İnş. Taahhüt San. ve Tic.

Adres: Aydıntepe Mahallesi. Sahil Bulvarı. No: 191 Alize İş Merkezi Kat:2/94 Tuzla/İSTANBUL
Tel: 0216 493 00 52
Fax: 0216 493 00 53
Web: www.berh.com.tr
E-mail: info@berh.com.tr
Alınacak Personel Sayısı:1

Endüstriyel Elektrik, Otomasyon ve Mühendislik alanlarında üstün kalite ve deneyimi ile taahhüt uygulamaları ve malzemele tedarik hizmeti veren Berh Endüstriyel Elektrik ve Otomasyon firmamız için halihazırdaki şantiyelerimizde değerlendirilmek üzere Elektrik Saha Teknikeri aramaktayız. Başvurular gelecekte açılacak pozisyonlar içinde kullanılacaktır.

Aranan Nitelikler :

Endüstri Meslek Lisesi ve / veya Meslek Yüksek Okulu Elektrik / Elektronik - Elektronik vb. bölümlerinden mezun, Büyük ölçekli yurt içi taahhüt projelerinde 2-3 yıl deneyimi olan, Tercihen Arıtma Tesisleri, AVM,Otel,Hastane, Okul gibi projelerde uygulama aşamasında ( sahada) görev almış, Dinamik, sözlü-yazılı iletişimi güçlü,takım çalışmasına yatkın, Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek.
 
Son düzenleme:
Biraz daha bilgi verirmisin tuzla damı çalışılıyor? Avrupa yakası içinmi?

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
ataköy ileri biyolajik arıtma sahasında atlas ve separatör montaj işle ile başlayıp 2 yıl tüm sahanın işlerinde çalışıp teslim ettik ancak okul konusunda sorunum var
 
Merhabalar arkadaşlar Büyükçekmece şantiyemiz için 2 tekniker açığımız bulunmakta olup değerlendirme süreci devam etmektedir. Başvurularınızı info@berh.com.tr adresine yollamanız önemle rica olunur.

Merkezimiz Tuzla'da bulunmakta olup yurt içi çeşitli bölgelerde şantiyelerimiz bulunmaktadır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…