Mülakat’a katıldınız mı benimlede iletişime geçildiMerhaba arkadaşlar,
Deutsche Bahn'da Elektrik İşçisi pozisyonu için mülakata gireceğim. Bana verilen iş tanımı "- Deutsche Bahn Şirketine ait olan trenlerin Elektrik/Elektronik bakımlarını ve tamirlerini gerçekleştireceksiniz." bu şekildedir. Çalışma yeri olarak atölyede çalışılacağını söylediler.
Benim Elektrik alanında herhangi bir iş tecrübem bulunmuyor. Online olarak teknik mülakat yapacağız. Sizce temel olarak mülakata girmeden hangi konularda bilgi sahibi olmam gerekir?
Mülakata katıldınız mı? Benimlede iletişime geçildimerhaba,
şirket tarafından benimlede iletişime geçildi, şu an ne durumdasınız acaba mülakat tarihi verildimi size?
Mülakat’a katıldınız mı benimlede iletişime geçildi
Merhaba deutschebahn mulakatinin durumu neoldu bende yakinda gircemde bilgi sahibiysen paylasma sansin varmiMerhaba arkadaşlar,
Deutsche Bahn'da Elektrik İşçisi pozisyonu için mülakata gireceğim. Bana verilen iş tanımı "- Deutsche Bahn Şirketine ait olan trenlerin Elektrik/Elektronik bakımlarını ve tamirlerini gerçekleştireceksiniz." bu şekildedir. Çalışma yeri olarak atölyede çalışılacağını söylediler.
Benim Elektrik alanında herhangi bir iş tecrübem bulunmuyor. Online olarak teknik mülakat yapacağız. Sizce temel olarak mülakata girmeden hangi konularda bilgi sahibi olmam gerekir?
Abi mülakat teknikleriyle alakalı bir bilgi ihtiyacım yok. Teşekkür ederim yine de.
Mail adresinizi yada telegram hesabınızı verin konuşalım.Merhaba deutschebahn mulakatinin durumu neoldu bende yakinda gircemde bilgi sahibiysen paylasma sansin varmi
Ben de aynı durumdayım mülakata çağırıldım. Direkt mesaj atmayı çözemedim forumdan bana bi direkt mesaj atabilir misin?Mail adresinizi yada telegram hesabınızı verin konuşalım.
Ben de atamıyorum.Ben de aynı durumdayım mülakata çağırıldım. Direkt mesaj atmayı çözemedim forumdan bana bi direkt mesaj atabilir misin?
@emr099070 Telegram kullanıcı adım bu mesaj atar mısın?Ben de atamıyorum.
Kanka telegram nickimi bırakmıştım yazar mısınarkadaşlar merhaba,
teknik mülakat sonuçları ile ilgili bilgilendirme yapıldı mı size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?