hlyahkan Paylaşımcı üye Katılım 2 Nis 2012 Mesajlar 721 Puanları 131 9 Ocak 2013 #31 Herkese benden çay. Şakire yoook !
semazen1234 Üye Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 163 Puanları 1 Yaş 40 9 Ocak 2013 #32 konuyu tatlıya bağlamışınız madem tatlılar da benden olsun
hlyahkan Paylaşımcı üye Katılım 2 Nis 2012 Mesajlar 721 Puanları 131 9 Ocak 2013 #33 Tulumba tatlısını çok severim birde bol antep fıstıklı baklava olsada yesek
>Genius< Profesyonel Üye Katılım 3 Ağu 2012 Mesajlar 449 Puanları 264 9 Ocak 2013 #34 Ben hala ağrı dağının yüksekliğinde kaldım arkadaşlar bir kahve içersem kendime gelirim... Bu arada Yelek Arkadaşımıza saydısızlık etti isek afola... Saygılar...
Ben hala ağrı dağının yüksekliğinde kaldım arkadaşlar bir kahve içersem kendime gelirim... Bu arada Yelek Arkadaşımıza saydısızlık etti isek afola... Saygılar...
kinetik_enerji Üye Katılım 8 Nis 2012 Mesajlar 202 Puanları 1 9 Ocak 2013 #35 >Genius<' Alıntı: Ben hala ağrı dağının yüksekliğinde kaldım arkadaşlar bir kahve içersem kendime gelirim... Bu arada Yelek Arkadaşımıza saydısızlık etti isek afola... Saygılar... Genişletmek için tıkla ... Yeleğin mesaisi bitmiştir.Çıkış hazırlıklarına başlamıştır.
>Genius<' Alıntı: Ben hala ağrı dağının yüksekliğinde kaldım arkadaşlar bir kahve içersem kendime gelirim... Bu arada Yelek Arkadaşımıza saydısızlık etti isek afola... Saygılar... Genişletmek için tıkla ... Yeleğin mesaisi bitmiştir.Çıkış hazırlıklarına başlamıştır.
>Genius< Profesyonel Üye Katılım 3 Ağu 2012 Mesajlar 449 Puanları 264 9 Ocak 2013 #36 kinetik_enerji' Alıntı: Yeleğin mesaisi bitmiştir.Çıkış hazırlıklarına başlamıştır. Genişletmek için tıkla ... Doğru valla ya adamlar sabah 10 akşam 4 çalışıyorlar unutmuşum özür dilerim...
kinetik_enerji' Alıntı: Yeleğin mesaisi bitmiştir.Çıkış hazırlıklarına başlamıştır. Genişletmek için tıkla ... Doğru valla ya adamlar sabah 10 akşam 4 çalışıyorlar unutmuşum özür dilerim...
Atuan Üye Katılım 5 Eki 2012 Mesajlar 243 Puanları 1 9 Ocak 2013 #37 Yıktın perdeyi eyledin viran, Varayım sahibine haber vereyim heman
kinetik_enerji Üye Katılım 8 Nis 2012 Mesajlar 202 Puanları 1 9 Ocak 2013 #38 Atuan' Alıntı: Yıktın perdeyi eyledin viran, Varayım sahibine haber vereyim heman Genişletmek için tıkla ... Elektrik Elektronik mühedisleri olarak kendimizi mi bulduk? herkes bir kıvılcım bekliyormuş
Atuan' Alıntı: Yıktın perdeyi eyledin viran, Varayım sahibine haber vereyim heman Genişletmek için tıkla ... Elektrik Elektronik mühedisleri olarak kendimizi mi bulduk? herkes bir kıvılcım bekliyormuş
Atuan Üye Katılım 5 Eki 2012 Mesajlar 243 Puanları 1 9 Ocak 2013 #39 kinetik_enerji' Alıntı: Elektrik Elektronik mühedisleri olarak kendimizi mi bulduk? herkes bir kıvılcım bekliyormuş Genişletmek için tıkla ... Valla aynı bir karagöz oyununa benzettim ben bu işi Sonunda yıktık perdeyi işte
kinetik_enerji' Alıntı: Elektrik Elektronik mühedisleri olarak kendimizi mi bulduk? herkes bir kıvılcım bekliyormuş Genişletmek için tıkla ... Valla aynı bir karagöz oyununa benzettim ben bu işi Sonunda yıktık perdeyi işte
semazen1234 Üye Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 163 Puanları 1 Yaş 40 9 Ocak 2013 #40 arasıra gelin derdinizi alıyım, içinize ata ata çatlayacakmışsınız heh