Okuduğunu iyice anla acele etme, 220v yok ama yine de dikkatli davran yanlış bilgi vermekten kaçındığım gibi gereksiz masraf da çıkarmak istemem. Başardığında çalıştığını belirtmen tecrübe kazanman yeterli teşekküre gerek yok kendi düşüncem .Ya gerçekten nasıl teşekkür ederim bilemiyorum. cumartesi malzemeleri almaya gideceğim. sonuçları buradan paylaşacağım.
Okuduğunu iyice anla acele etme, 220v yok ama yine de dikkatli davran yanlış bilgi vermekten kaçındığım gibi gereksiz masraf da çıkarmak istemem. Başardığında çalıştığını belirtmen tecrübe kazanman yeterli teşekküre gerek yok kendi düşüncem .
aslında lisedeki arkadaşların toplanması gibi forumdaki arkadaşlarında yıllık bir yerde toplanma imkanı olsaydı. buradaki insanlarla yüz yüze sohbet etmek isterdim.( affiniza siginarak biraz tebessum olusturmanizi istedim baklava bahane sohbet sahane ahh kazim usta olsaydi yakardim bu forumu yakardim )
aslında lisedeki arkadaşların toplanması gibi forumdaki arkadaşlarında yıllık bir yerde toplanma imkanı olsaydı. buradaki insanlarla yüz yüze sohbet etmek isterdim.
Hocam devreyi kurdum.Devrede tek butonla on off kontrol sağlanıyor. Denemedim ama görevi bu kaynak site aşağıdaki