electricmhnds
Üye
yalıtım için tavsiyeleriniz nelerdir,ne gibi önlemler alabiliriz dediğiniz çok yüksek bir gerilim ortaya çıkacak yıldırımın havayı temizleme mantığına benzer bir şey bu güvenlik önlemleri önemli,tavsiyeleriniz bekliyorum.Sigortanın kaç amper olabileceğini tahmin edemiyorum ancak çok tehlikeli bir devre. Kendinize dikkat edin. Voltaj havadan bile üzerinize atlayabilir. Sizin üzerinizden toprağa.
İsisin bu devrenin çekeceği akımı hesaplayabilirmi bilmiyorum. Bu voltaj katlayıcı havayı iyonize edecektir. Hava direnci üzerindende bir akım akacaktır ama ne kadar bilemiyorum.
Uyarmak bizden.
teşekkürler tavsiyeniz için ama bitireli bir hayli zaman oldu.Ama olsun yine de başka yapmak isteyen arkadaşlar faydalanabilir.Antrak.org.tr gini yerli kaynakları incele bilgi sahibi ol orda talimatlar diikat edilecek noktalar yazar diye anınsıyorum sonra yapmaya başla, negatif iyon jeneratörü gibi isimle arat, bunun bir de araç için olanı vardı.
Evet de faydalanmak için sorunu cevaplandırsaydın resimle zenginleştirseydin olası sıkıntıları ve tecrübeni yazsan.teşekkürler tavsiyeniz için ama bitireli bir hayli zaman oldu.Ama olsun yine de başka yapmak isteyen arkadaşlar faydalanabilir.
haklısınız keşke resim ekleme imkanım olsaydı sorunun cevabını da hatırlamıyorum üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti.Evet de faydalanmak için sorunu cevaplandırsaydın resimle zenginleştirseydin olası sıkıntıları ve tecrübeni yazsan.