otohat Usta Üye Katılım 13 Şub 2021 Mesajlar 680 Puanları 181 8 Ara 2024 #11 paskomya' Alıntı: tavuk boku gibi lehim yapmış tamam, neyi nasıl yapacak diye paylaşmıştım bir daha sizden izin almadan video paylaşmam. neden büyüttünüz anlamadım. Genişletmek için tıkla ... Ya ustam sen niye kızdın hemen sana sözümüz yok paylaştığın video yol göstermesi açısından çokta yararlı. Biz videodaki yapılan lehimi beğenmedik sadece. Under Ground' Alıntı: Northridgefix isimli youtube kanalı var. Tavsiye ederim. Bu işlerin üstadı â'zam ı olmuş bir arkadaş var. Genişletmek için tıkla ... Bu arkadaşa kanım çok ısınmıştı nedense. Bir ara özel hayatıyla alakalı bir videosuna denk gelmiştim neden ısındığımı o zaman anlamıştım.
paskomya' Alıntı: tavuk boku gibi lehim yapmış tamam, neyi nasıl yapacak diye paylaşmıştım bir daha sizden izin almadan video paylaşmam. neden büyüttünüz anlamadım. Genişletmek için tıkla ... Ya ustam sen niye kızdın hemen sana sözümüz yok paylaştığın video yol göstermesi açısından çokta yararlı. Biz videodaki yapılan lehimi beğenmedik sadece. Under Ground' Alıntı: Northridgefix isimli youtube kanalı var. Tavsiye ederim. Bu işlerin üstadı â'zam ı olmuş bir arkadaş var. Genişletmek için tıkla ... Bu arkadaşa kanım çok ısınmıştı nedense. Bir ara özel hayatıyla alakalı bir videosuna denk gelmiştim neden ısındığımı o zaman anlamıştım.
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,392 Puanları 2,556 Yaş 40 8 Ara 2024 #12 paskomya' Alıntı: tavuk boku gibi lehim yapmış tamam, neyi nasıl yapacak diye paylaşmıştım bir daha sizden izin almadan video paylaşmam. neden büyüttünüz anlamadım. Genişletmek için tıkla ... Seni sevmeyen ölsün baba. Şaka da kaldıramıyorsun artık
paskomya' Alıntı: tavuk boku gibi lehim yapmış tamam, neyi nasıl yapacak diye paylaşmıştım bir daha sizden izin almadan video paylaşmam. neden büyüttünüz anlamadım. Genişletmek için tıkla ... Seni sevmeyen ölsün baba. Şaka da kaldıramıyorsun artık
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,782 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 8 Ara 2024 #13 kadın sesi haram mı? Bergen'in nesi var?
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,392 Puanları 2,556 Yaş 40 8 Ara 2024 #14 paskomya' Alıntı: kadın sesi haram mı? Bergen'in nesi var? Genişletmek için tıkla ... Ortamı acıların kadını ile fazla acıya boğmayalım baba
paskomya' Alıntı: kadın sesi haram mı? Bergen'in nesi var? Genişletmek için tıkla ... Ortamı acıların kadını ile fazla acıya boğmayalım baba
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,392 Puanları 2,556 Yaş 40 9 Ara 2024 #16 kocamanusta' Alıntı: tüüü!.. Genişletmek için tıkla ... Devamı da danya mı
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,782 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 9 Ara 2024 #17 Under Ground' Alıntı: Devamı da danya mı Genişletmek için tıkla ... bu aralar alınganım, youtube de kanal kapattırdım, düşman kazandım epeyce. dilim yine çatal modunda.
Under Ground' Alıntı: Devamı da danya mı Genişletmek için tıkla ... bu aralar alınganım, youtube de kanal kapattırdım, düşman kazandım epeyce. dilim yine çatal modunda.