Halao devreyi yapmakta mı ısrarcısın, standart değer değildir o yüzden bulman zor 2M2 standarttır, kaba ayar yapar 500 lük de ince ayar. 37. mesajdakini yapacaktın hani?
Hocam 37. mesajda çizdiğim devreyi dedim o mesajdaki resimleri değerleri göstermek açısından yükledim. Sonuçta devrelerin ikisi de aynı anladığım kadarıyla sadece birinde trimpot var. Çizdiğim devreyi bastım birtek trimpot bulmak kaldı.
Bu fiyata 1 tane niye ki, bolca iste tuz biber olarak kullan bayramlarda el öpenlerine ver, hasta ziyaretinde ... Saygılar. Arkadaş malzeme almış ziyan etmesin kullansın dedim yoksa piyasada 10-15 liralık dimmer var, bir de daha 35. ile 37. mesajda gidip geliyor ...
Bana senede 1 bilemedin 2 tane lazım oluyor, resimleri paylaşayım demem, el alışanlığı, ödev vs. içinse yardımı olur niyetineydi. Hadiye kısmına katılıyorum, kalkıp karaköye malzeme almaya gitsem, dolmuş parası daha pahalı
Hocam piyasadaki 10-15 liralık dimmerler benim işimi görürmü bilmiyorum bildiğiniz gibi ben bunu bga cihazında kullanıcam. 1500-2000W civarı ısıtıcılar için kullanılacak belki ısıtıcıların güçleri yetmeyecek ekleme yapıcam 3000W olacak. Maliyeti 10tl falan hem BTA-41 ile daha güçlü olur. Düzgün çalışırsa bence aliexpress ten almaktan daha mantıklı hem bildiğim kadarıyla yurtdışı siparişlerde aynı üründen 3 adetten fazlası ticariye girip gümrüğe takılıyor. Tabi bunlar benim düşüncelerim siz bu işlerde benden çok daha bilgili olduğunuz için siz ne derseniz o
Valla onu gümrük memuruna anlatabilirseniz iyi memurun insafına kalmış. İster onu 1 düzine diye geçirir ister 12 tane diye ticari sayar. Burda bi tanıdığın tek pakette 5 li satılan led ampulunun ticari diye gümrüğe takıldığını biliyorum. Herkesin kendi bileceği iş tabi isteyen yurtdışından sipariş verir isteyen benim gibi boş vakitlerinde bi uğraş için kendi yapar