Çok teşekkür ederim. Şöyle bir şey buldum. Aynı işi görür değil mi?"vidalı tip ray klemens durdurucu" kullanabilirsiniz
boşuklları kapatmak için ayrıca bir parça satılmıyor parçalı olanlarda pano ile birlikte gelir çok rahatsız edici ise 3d yazıcıdan ölçüye göre varsa tanıdığınız beyaz filament yaptırabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 98219
Merhaba,
Müstakil evim için trifaze sayaç panosu yaptım. Projesini filan Elektrik Mühendisi çizdi. Ayrı bir dağıtım panomuz daha olacak. Benim sormak istediğim şu DIN rayındaki otomatlar sağa sola gezmesin diye raya takılan parça nedir? Birde iki otomatlık boşluk oluştu. O boşlukları kapatabilecek DIN’e takılan kapak satılıyor mu? Link paylaşırsanız sevinirim. Pano plastik ama iç kısmında sac yerler var. Topraklama barası ekleyeceğim. Hayatımda ilk kez pano yaptım. Eksiklerim olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 98215Ekli dosyayı görüntüle 98216Ekli dosyayı görüntüle 98217
Panom IP65 TEM pano contalı. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bu sayaç panosundan elektriği alıp yeraltı ek odalarından geçirip 20m parsel içindeki başka bir dağıtım panosunda fazları ayıracağım. Sayaç giriş kapımın yanındaki bu pimaşın çıktığı yere girecek.ortada kablo gözükmeyecek.Ekli dosyayı görüntüle 98241Ekli dosyayı görüntüle 98242
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?