Direkledeki Flüoresan Lambaların sağlamlık kontrolü

Katılım
28 Nis 2008
Mesajlar
560
Puanları
6
Konum
Türkiye
Selamlar AG direklerindeki çubuk tip flüoresan Lambaların(sokak aydınlatma Direği) Sağlamlık kontrölü nasıl olur , Çalışıp Çalışmadığı?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
selam arkadaşım,floresan ampullerin sağlamlığını en sağlam tek tek ölçü aletiyle kontrol edebilirsin flamenler çok hassas ve dirençli olduğu için seri lambayla kontrol etmen sakıncalı flamenleri patlatırsın
 
Zaten Sorun orda Flamanın omaj kademesinde Ölçtüğümde Sonuç alamıyorum Ölçü aletinde Ölçebilirmiyiz?
 
sa bız genelde serı lambada denıoruz... sorun cıkmıo genelde ya lambası bozuluooo sen balansınıda olcersın zatn:D baska bısıyı kalmıo:D:D
 
Yok Arkadaş Seri Lambada Denemiyorum ben,Balastı'da Ölçmüyorum Bildiğiniz Çubuk Flüoresan lambanın elektrik enerjisi vermeden Ölçü aleti ile Sağlamlığını nasıl yaparız diyorum,Yani Ölçü aleti kademesinde Belirli bir Değere Getiriptemi Yapmam lazım Yoksa Lamba Çalışmıyorsa Ölçü aleti Ayarlanan katranda SIFIR değerini mi Göstermeli??
 
omajla ölçerken sıfır degeri görürseniz ampul sağlam degil demektir
 
Adaptörden 4,5-6 volt verirsen flamanlar kızarır fazla bekletme.
 
Teşekkürler vermiş olduğun açıklamalar için...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,815
Mesajlar
920,685
Kullanıcılar
450,906
Son üye
Ümitgüçlü71

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst