S.A.
Al deiyen oluyor alma diyen oluyor. Alma diyenler neye göre alma diyor böyle neyin kafası arkadaşlar bu. Bizlerde iş yerinin notebook larını kullanıyoruz kullanacağım ortama göre güvenliğimi alıyorum ortamı temizliyorum işim bitincede pc mi temizleyip koruma kılıfını geçirip çantasına koyuyorum. Allaha şükür 4 yılıdır aynı pc yi kullanıyorum sadece 2016 da hdd sıkıntı çıkaracak gibiydi hemen ssd hdd aldım. Ha ona bakarsan muhasebedeki bayan arkadaşımız masanın üstünde 1 defa (benden 1 yıl sonra alındı) pc yi kırdı, 2-3 defa pc yi kilitledi, klavyeyi bozdu vs.. vs.. ve bir bayana göre pc de leş gibi, bir tozunu bile silmiyor. Sıkıntı olduğunda pc sini temizlemeden bakmıyorum. Bana sizin pc halen yeni gibi diyor...Pasaklı kullanırsan ve düşüncen böyleyse sana 1 ay bile gitmez sahaya sırtlan masa üstünü git. Firma burada sana kolaylık yapmış diz üstü almış. Adam tabiki malını zimmetleyecek. Emanete gözün gibi bakacaksın. Ha şunu tavsiye ederim bak korunaklı bir notebook çantası al derim. Ben addisonun bir çantasını kullanıyorum içinde sert korunakları var içide süngerli gibi 2003 de 140 tl ye almıştım pc nin yanında gelen çantalar beleş olduğu için beş para etmez.