serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,286 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 10 Nis 2020 #11 delıkod' Alıntı: Şema paylaşıcam. İşte oldugumdan paylaşamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Kristalin bacaklarında kondansatör kullandınızmı? Kullandıysanız kaç pF değeri nedir? saat entegresini değiştirdiğinizi söylediniz. Kristali değiştirdiniz mi?
delıkod' Alıntı: Şema paylaşıcam. İşte oldugumdan paylaşamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Kristalin bacaklarında kondansatör kullandınızmı? Kullandıysanız kaç pF değeri nedir? saat entegresini değiştirdiğinizi söylediniz. Kristali değiştirdiniz mi?
Konu Sah delıkod Üye Katılım 3 Şub 2020 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 25 10 Nis 2020 #12 serkan_48' Alıntı: Kristalin bacaklarında kondansatör kullandınızmı? Kullandıysanız kaç pF değeri nedir? saat entegresini değiştirdiğinizi söylediniz. Kristali değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla ... Entegrede kristalde degiştrdim.22pF kullandım ama paralel baglamadım.
serkan_48' Alıntı: Kristalin bacaklarında kondansatör kullandınızmı? Kullandıysanız kaç pF değeri nedir? saat entegresini değiştirdiğinizi söylediniz. Kristali değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla ... Entegrede kristalde degiştrdim.22pF kullandım ama paralel baglamadım.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,286 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 10 Nis 2020 #13 delıkod' Alıntı: Entegrede kristalde degiştrdim.22pF kullandım ama paralel baglamadım. Genişletmek için tıkla ... Deneme yaparken birde aku yada pil ile devreyi denermisiniz? Sonuca gore hareket edelim.
delıkod' Alıntı: Entegrede kristalde degiştrdim.22pF kullandım ama paralel baglamadım. Genişletmek için tıkla ... Deneme yaparken birde aku yada pil ile devreyi denermisiniz? Sonuca gore hareket edelim.