Altecsarl Bey, sizin Koreden getirdiğiniz ürünler neler?Ben kendime Decode dcc 997, 998 Decode 1/3'' Sony Super HAD II CCD 700TVL, 777 ve 987 aldım. 996'nın görüntüsünü bir yerde görmüş ve çok beğenmiştim. O yüzden üst modelleri olan 997 ve 998 aldım kayıt cihazı olarak da 16 Kanal 4 Ses DVR Kayıt Cihazı markasını Avenir diye aldım ancak üzerinde herhangi bir marka yazmıyor. Sistemi kurdum anacak bayılarak aldığım kameralar kayıt cihazına girince görüntü berbatlaşıyor. Kamera çıkışını tv ye bağlayıp ayar yaptım.Her şley normal, ancak kayıt cihazına bağlayıp VGA'dan monitöre verince görüntü berbat. Ancak BNC çıkışından tvye verince biraz daha düzeliyor. Kayıt cihazını mı değiştirmeliyim?Bir de Amasya'da güvenlik kamerası işine girmeyi düşünüyorum. Samsung, Decode, Teknosec, Neutron ve Rekvision Rekvision RT-330 72 IR LED Gece Görüşlü Kamera « Uzman Tekno Market marka kamera takmayı düşünüyorum. Bunlar nasıl? Başka ne önerirsiniz? Hangi totancıyla çalışabilirim? Quadvision QDV-401 - 4 Kanal Video 1 Kanal Ses DVR Kayıt Cihazı (Dijital Kayıt Cihazı) « Uzman Tekno Market Quadvision, Reikon,Haikon, Avenir kayıt cihazları nasıl? Teşekkür ederim.