Tabi ki isterim ve müteşşekkir olurum. Yeter ki uygun regülatör üzerinde olsun. Dahua tabanlı xvr ya da bullwark marka da diyebilirsiniz. Görselini paylaştığım benzer bir kartta muhtemelen benzer yapıda bir regülatör olacaktır.kamera sistemi kuran bir arkadaşım var, ondan rica ettim elinde varmış çalışan çalışmayan ne varsa alayım @rsimsek size göndereyim. tabii ki isterseniz.
Eyvallah, zahmet olacak.@rsimsek ciddiyim yarın gidip alacağım, senin için...
şimdi dvr cihazlarını görmedim çalışma durumunu da bilmiyorum. yarın gidip alacağım evde test ederim . sıkıntısı varsa söylerim istiyorsan da sana gönderirim. gönlüm çalışandan yana olması. sana iş çıkarmasın. tak kullan.Tabi ki isterim ve müteşşekkir olurum. Yeter ki uygun regülatör üzerinde olsun. Dahua tabanlı xvr ya da bullwark marka da diyebilirsiniz. Görselini paylaştığım benzer bir kartta muhtemelen benzer yapıda bir regülatör olacaktır.
Bendeki benzer kartın görseli ekte. Bu karttaki üzerinde S4 289kD yazılı regülatörü takınca da sorunsuz çalışmıştı. Kanalların da yanması ve lehimlemenin kötü olması sonucu heba oldu.
Burada v out ucu 2 nolu pin bobinden sonraki hat. Orjinal pcb de bu 2 nolu çıkış takip edilip hangi işlemciye gidiyor bulunmalı.Regülatörün datasheet/bilgi kağıdını bulamadım. Dolaysıyla muadili nedir onu da bilmiyorum. Buradan benzer bir regülatörün şemasına göre belki 5 volt 12 volt başka ne çıkıyorsa çözülebilir. 3A'lık olan.
Ekli dosyayı görüntüle 89597
Bir de bu var, 1A'lık. Sadece GND ve kapasitörü doğru, gerisini teyit etmek lazım.
https://www.ti.com/product/TPS561201
Ekli dosyayı görüntüle 89598
Hiç bilmiyorum birazdan almaya gideceğim. dedim ya gönlüm sağlam yada tamir edilebilir olsun ve tak kullan. Eskisi de yedek parça olarak kalsın.Göndereceğiniz regülatör mü, kayıt cihazı mı?
İki adet aldım. ikiside kayıt cihazı ve 12 volt adaptörle çalışıyor. Biri sekiz çıkışlı 1 ve 5 nolu çıkışlar arıza gösteriyor, öteki 4 çıkış olan sağlam.Göndereceğiniz regülatör mü, kayıt cihazı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?