Arkadaşlar merhaba . elimde 75 mb bir proje var . ne yaptıysam açamadım . %75 de takılıp kalıyor . böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu ?
Bunu Hürriyet gazetesi yazmış açmak için outocad programı veya Valve Hammer Editor gibi programlar yükleyip tercih edebilirsiniz...Ben de merak edip soruyu inceliyorum.Arkadaşlar merhaba . elimde 75 mb bir proje var . ne yaptıysam açamadım . %75 de takılıp kalıyor . böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu ?
Auto cad de açamadım. Ama yolladığım birisi açılıyor dedi. Valve hamer diye bir program bulamadimBunu Hürriyet gazetesi yazmış açmak için outocad programı veya Valve Hammer Editor gibi programlar yükleyip tercih edebilirsiniz...Ben de merak edip soruyu inceliyorum.
Açamadığı dosyada nasıl komut yazacak orhan ustam . Her konuda fikriniz var ama hiçbir konuda adam akıllı bir altyapınız yok diyeceğim izninizle .Çözüm: Autocad komut satırına FILEDIA(filedia) yazarak karşınıza çıkan değeri (1) olarak değiştiriniz. Sorun çözülmüş olacaktır...Bu bulundu.
yaklaşık 6 dakikada filan açılıyor bekledim sabırla azimle . tablet ve telefon buyuk dosyalar icinnuygun değil anlasilanAçamadığı dosyada nasıl komut yazacak orhan ustam . Her konuda fikriniz var ama hiçbir konuda adam akıllı bir altyapınız yok diyeceğim izninizle .