E devlet de derece sorunu ?

Arkadaslar ozel sektorde calisan biriyim gecen haziranda 2 yilligi bitirdim kontrol otomasyon bolumunu ama e devlete baktim 11. Ayda dahi elektrik teknisyeni olarak gozukuyor bunu guncelletmek sartmi gerci ben mezun oldugumda diplomami sirkete vernistim ama demekki onlar yapmamis guncellemek gerekirmi ?

Sent from my SM-J700F using KontrolKalemi Forumu mobile app

Son düzenleme:
Özel sektörde kamu kuruluşları gibi derece olayı yok diye biliyorum.Sanırım sigorta bildirgesindeki ünvan olayından bahsediyorsun.Buraya şirketler genelde çoğu kişinin gerçek mesleğini göstermezler.Sen insan kaynaklarına durumu anlat ilgili kişilerse mutlaka düzeltilir.

4-5 sene öncesine kadar böyle bir uygulama yoktu.Daha sonra sgk ya bildirilen yanlış maaş beyanlarının onune geçebilmek için çıkarılmış bir uygulamadır.Yani belirli meslek gruplarının taban maaşlarının altında bildirim yapılmaması için meslek kodu girilir.Gerçi birçok insan yine beden işçisi vs.gibi unvanlarla bildiriliyor.çoğu kişinin bu olaydan haberi bile yok ki itiraz edebilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…