liqht Üye Katılım 26 Haz 2019 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 23 25 Mar 2021 #1 Merhabalar. E plan da yaklaşık 2 hafta önce başlayan bir sorunum var bir kesinti noktası veya cihazda önceden yazdığım görüntülenen CE yi değiştiremiyorum sadece yeniden eklediğim zaman değiştirebiliyorum Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 36.9 KB · Görüntüleme: 41
Merhabalar. E plan da yaklaşık 2 hafta önce başlayan bir sorunum var bir kesinti noktası veya cihazda önceden yazdığım görüntülenen CE yi değiştiremiyorum sadece yeniden eklediğim zaman değiştirebiliyorum
⚡mehmet sönmez⚡ Katılımcı Üye Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 371 Puanları 56 Konum istanbul 25 Mar 2021 #2 Selamlar,; Seceneklerin altinda ,Ozellikler (genel) kısmı tikli, bunu kaldirmaniz gerekiyor, diger bir mesele Nh sigortali kesme anahtari sembolunun baglantilar sari renge donusuyor,bunu kirmizi yapmak icin, sembolun logic kismina girip baglanti tipini damar/tel ,e cevirmek gerekiyor.
Selamlar,; Seceneklerin altinda ,Ozellikler (genel) kısmı tikli, bunu kaldirmaniz gerekiyor, diger bir mesele Nh sigortali kesme anahtari sembolunun baglantilar sari renge donusuyor,bunu kirmizi yapmak icin, sembolun logic kismina girip baglanti tipini damar/tel ,e cevirmek gerekiyor.
Konu Sah liqht Üye Katılım 26 Haz 2019 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 23 27 Mar 2021 #3 Çok teşekkür ederim Mehmet bey dediğiniz şekilde çözdüm.