merhabalar.ElektrikElektronik mühendisliği son sınıfındayım bu yıl.1. bitirme projem varda arkadaşımla beraber 2 kişilik bir elektronikle ilgili proje arıyoruz. Acaba yardımcı olabilecek bizlere yol gösterebilecek birilerini arıyorum.Yardımda bulunabilirseniz sevinirim.Varsa projelerin kolay olmamasını istiyorum.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar....
Korkmaz hocam merhabalar.Ben Burak Türdüoğlu.ElektrikElektronik mühendisliği son sınıfındayım bu yıl.1. bitirme projem varda arkadaşımla beraber 2 kişilik bir elektronikle ilgili proje arıyoruz. Acaba yardımcı olabilirmisiniz, bizlere yol gösterebilirmisiniz?Yardımda bulunabilirseniz sevinirim.Varsa projelerin kolay olmamasını istiyorum.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar....
cok faydalı devreler ama soyle dusunuldugu zmana bır unıversıte ogrencısınden boyle ortaının altı dverler bakıldıgı zmana oyle gorunyor daha ıyı orta sevıyelı dverler yapılarakd aha cok kendılerını gelıstırebılırlerdı bu benım dusuncem tabı ama paylaısm guzel teskkur ederız tabıkı ....