ugur010 Üye Katılım 23 Mar 2012 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 34 9 Ağu 2013 #21 Buldigim kadariyla alamazsin ama tuzla tedastan egidim merkezinden alabilirsin device_name Cihazımdan your_app_name ile gönderildi
Buldigim kadariyla alamazsin ama tuzla tedastan egidim merkezinden alabilirsin device_name Cihazımdan your_app_name ile gönderildi
alikptn Üye Katılım 4 Ara 2011 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 36 18 Eki 2013 #22 yahu arkadaşlar bu kursun sonunda istenen dosya ile ilgili hiç bir döküman yok bana yardımcı olun hani bu 59 maddelik sorusu olan
yahu arkadaşlar bu kursun sonunda istenen dosya ile ilgili hiç bir döküman yok bana yardımcı olun hani bu 59 maddelik sorusu olan
MAZİKANA Üye Katılım 19 Nis 2013 Mesajlar 10 Puanları 1 29 Kas 2013 #23 EKAT belgesini şahıs olarak alma şansın yoktur.Herhangi bir şirket vasıtası ile alabilirsin.Ankara gölbaşı izmir ve erzincanda var bu kurslar bilginize bir ay gibi bir kurs dönemi var
EKAT belgesini şahıs olarak alma şansın yoktur.Herhangi bir şirket vasıtası ile alabilirsin.Ankara gölbaşı izmir ve erzincanda var bu kurslar bilginize bir ay gibi bir kurs dönemi var