çintaki Üye Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 42 Puanları 1 Yaş 34 9 Ocak 2016 #11 Bende 6 fazlı step var bunu nasıl süreceğim? Birde bilgisayardan nasıl devre çıktısı alacağız pcb delmek ve devre çizdirmek için?
Bende 6 fazlı step var bunu nasıl süreceğim? Birde bilgisayardan nasıl devre çıktısı alacağız pcb delmek ve devre çizdirmek için?
Konu Sah burak alkaya 2 Üye Katılım 9 Kas 2014 Mesajlar 63 Puanları 1 Yaş 25 9 Ocak 2016 #12 çintaki' Alıntı: Bende yapmak istiyordum ama drille lazer bakırı nasıl yakacak delecek? Genişletmek için tıkla ... Youtubeda buna benzer bir sürü video var bnde yaparım diye düşünüyorum çintaki' Alıntı: Bende 6 fazlı step var bunu nasıl süreceğim? Birde bilgisayardan nasıl devre çıktısı alacağız pcb delmek ve devre çizdirmek için? Genişletmek için tıkla ... Step motor sürücü develeri var onlardan alabilirsin
çintaki' Alıntı: Bende yapmak istiyordum ama drille lazer bakırı nasıl yakacak delecek? Genişletmek için tıkla ... Youtubeda buna benzer bir sürü video var bnde yaparım diye düşünüyorum çintaki' Alıntı: Bende 6 fazlı step var bunu nasıl süreceğim? Birde bilgisayardan nasıl devre çıktısı alacağız pcb delmek ve devre çizdirmek için? Genişletmek için tıkla ... Step motor sürücü develeri var onlardan alabilirsin
çintaki Üye Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 42 Puanları 1 Yaş 34 9 Ocak 2016 #13 Wow o hızı görünce bende heveslendim şimdi. İnşallah başarırsın.
Konu Sah burak alkaya 2 Üye Katılım 9 Kas 2014 Mesajlar 63 Puanları 1 Yaş 25 9 Ocak 2016 #14 Teşekkür ederim
çintaki Üye Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 42 Puanları 1 Yaş 34 9 Ocak 2016 #15 çintaki' Alıntı: Birde bilgisayardan nasıl devre çıktısı alacağız pcb delmek ve devre çizdirmek için? Genişletmek için tıkla ... Bunun nasıl yapılacağını bilmiyorum.
çintaki' Alıntı: Birde bilgisayardan nasıl devre çıktısı alacağız pcb delmek ve devre çizdirmek için? Genişletmek için tıkla ... Bunun nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Konu Sah burak alkaya 2 Üye Katılım 9 Kas 2014 Mesajlar 63 Puanları 1 Yaş 25 9 Ocak 2016 #16 Cnc de mi yoksa başka şekilde mi
asof544 Üye Katılım 16 Eki 2014 Mesajlar 402 Puanları 16 9 Ocak 2016 #17 Burada lazerden korunmadan güzelce bahsetmişler. http://turkisi.programlar.ntv.com.tr/dvd-writer-ile-lazer-kesici-nasil-yapilir/
Burada lazerden korunmadan güzelce bahsetmişler. http://turkisi.programlar.ntv.com.tr/dvd-writer-ile-lazer-kesici-nasil-yapilir/
çintaki Üye Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 42 Puanları 1 Yaş 34 9 Ocak 2016 #18 burak alkaya 2' Alıntı: Cnc de mi yoksa başka şekilde mi Genişletmek için tıkla ... Cnc de,drille pcb yaparken devre çıktısını nasıl alıp steplere işletiyoruz?
burak alkaya 2' Alıntı: Cnc de mi yoksa başka şekilde mi Genişletmek için tıkla ... Cnc de,drille pcb yaparken devre çıktısını nasıl alıp steplere işletiyoruz?
Konu Sah burak alkaya 2 Üye Katılım 9 Kas 2014 Mesajlar 63 Puanları 1 Yaş 25 9 Ocak 2016 #19 Program lar var isis gibi bir program da çiziyosun gönderiyorsun o aşamayı tam olarak ben de bilmiyorum ama internet de bir sürü kaynak var
Program lar var isis gibi bir program da çiziyosun gönderiyorsun o aşamayı tam olarak ben de bilmiyorum ama internet de bir sürü kaynak var
asenyurt Profesyonel Üye Katılım 2 Şub 2010 Mesajlar 2,900 Puanları 916 Konum Antalya 9 Ocak 2016 #20 yapacağınız laser sistemde videodaki gibi laser pcb üretemezsiniz. laser ekipmanınız çok düşük gelecektir
yapacağınız laser sistemde videodaki gibi laser pcb üretemezsiniz. laser ekipmanınız çok düşük gelecektir