Ekran kartımın kondansatörleri şiştiği için değiştirmek amacıyla yenilerini arıyorum. Lakin Türkiye'de eşdeğerlerini veya muadillerini bulamadım.
Elinizde satmak isteyeceğiniz uygun değerlerde kondansatörler varsa almak istiyorum. Atıl durumdaki eski kartlarınızdan çıkma da olur.
Antalya'da en büyük elektronikçilerde dahi bulamadım, tamir eden de yok kartımı.
Yurtdışından alıp 1ay beklemek istemediğim için foruma konu açıyorum. Bak şurada bulabilirsin dediğiniz bir yer varsa yönlenebilirim.
Aradığım değer: 16v 270uF fakat 270uF olup da daha yüksek volt değerinde varsa o da olur
En hızlı telefon ile haberleşebiliriz sanırım +90 543 965 25 76
Cevabınız için teşekkür ederim. Direnc.net'deki gönderdiklerinizin hepsi 330uF. Okuduğum bilgilere göre 270uF değerini değiştirmemem gerekiyormuş. smdmalzeme linkindeki ürün ise açıklamasında 220uF yazıyor.
TV anakartlarından çok güzel parçalar çıkıyor ben şu ana kadar kondansatör ve direnç ihtiyaçlarımı oradan karşıladım profesyonel bir iş olmadığı için. Kenarda duran, bir daha hiç kullanılmayacaksa onun kartına bakabilirsiniz.