fatih035 Üye Katılım 25 Ara 2013 Mesajlar 1 Puanları 1 25 Ara 2013 #21 benimim proje ödevim bu asansör konusu 2 katlı asansör her katta 5 sn durması gerekiyor zaman rölesi kullanarak olıcak yardımcı olabilirmisiniz
benimim proje ödevim bu asansör konusu 2 katlı asansör her katta 5 sn durması gerekiyor zaman rölesi kullanarak olıcak yardımcı olabilirmisiniz
ika1986 Üye Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 325 Puanları 1 29 Kas 2014 #22 cafergmc' Alıntı: olabilir bir sorun olmaz. ben bunu cok once cızmıstım sonrada duzeltmemıstım sımdı duzelttım bı ıkı seyı degıstıdım yenısı ekte iyi calısmalar Genişletmek için tıkla ... Mükemmel olmuş ellerinize sağlık izniniz varsa usttam video şeklinde paylaşmak istiyorum bunu?
cafergmc' Alıntı: olabilir bir sorun olmaz. ben bunu cok once cızmıstım sonrada duzeltmemıstım sımdı duzelttım bı ıkı seyı degıstıdım yenısı ekte iyi calısmalar Genişletmek için tıkla ... Mükemmel olmuş ellerinize sağlık izniniz varsa usttam video şeklinde paylaşmak istiyorum bunu?
ika1986 Üye Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 325 Puanları 1 2 Ara 2014 #23 cafergmc' Alıntı: olabilir bir sorun olmaz. ben bunu cok once cızmıstım sonrada duzeltmemıstım sımdı duzelttım bı ıkı seyı degıstıdım yenısı ekte iyi calısmalar Genişletmek için tıkla ... uSTAM ASANSÖR DEVRESİ SÜPER. MÜSADENİZLE ÇİZİME BENDE EKLEME YAPTIM. ASANSÖRDE 5 KAT BUTONA BASILDIĞINDA ASANSÖR YUKARI ÇIKARKEN 2 VEYA DİĞER BUTONLARA BASILDIĞINDA KISA DEVRE OLUYORDU O SORUNUDA DÜZETTİM. Ekli dosyalar ASANSÖR.png 28.6 KB · Görüntüleme: 102
cafergmc' Alıntı: olabilir bir sorun olmaz. ben bunu cok once cızmıstım sonrada duzeltmemıstım sımdı duzelttım bı ıkı seyı degıstıdım yenısı ekte iyi calısmalar Genişletmek için tıkla ... uSTAM ASANSÖR DEVRESİ SÜPER. MÜSADENİZLE ÇİZİME BENDE EKLEME YAPTIM. ASANSÖRDE 5 KAT BUTONA BASILDIĞINDA ASANSÖR YUKARI ÇIKARKEN 2 VEYA DİĞER BUTONLARA BASILDIĞINDA KISA DEVRE OLUYORDU O SORUNUDA DÜZETTİM.
friylean39 Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 28 14 Ara 2015 #24 arkadaşlar şuan indirdiğim 5 katlı asansör devresi çok güzel çalısıyor ama bunu nasıl 4 katlıya indirebilirim veya 4 katlı çizilmiş otomatik kumanda devresi varsa paylaşabilirmisiniz
arkadaşlar şuan indirdiğim 5 katlı asansör devresi çok güzel çalısıyor ama bunu nasıl 4 katlıya indirebilirim veya 4 katlı çizilmiş otomatik kumanda devresi varsa paylaşabilirmisiniz