Motoru araştırmadım,Motoru piyasada araştırdın mı fiyat ne, cihaz kaç senelik? Elk kartında sorun var mı?
Kartın testi çok basit, bu haliyle 2. resim kapak arkasında kart gibi bir şey var prize tak, Sigorta atarsa kart üzerinde de sorun varMotoru araştırmadım,
Cihaz kaç senelik bilmiyorum, çok fazla eski değil sanırım,
Elk. kartında sorun var mı onuda bilmiyorum maalesef. Sağlam gibi gözüküyor; yanma, vs yok, arızalı olduğunu tespit etmeyide bilmiyorum.
Motorun komple mi değişmesi gerek acaba?
Sizce değer mi tamire? Ben parçaların fiyatlarını bilmiyorum.
Sağ olun.
Öncelikle teşekkür ederim değerli yorumlarınız, emeğiniz için.Kart üzerindeki diyotların 2 si arızalıdır değişecek ölçü aleti ile bulman gerek, diğer sorulara yanıtım yok bilmiyorum araştırman gerek benzer tamirat yapan yerlere motor veya sırf kapak, bobinajcılardan kömür ve yay (veya elinden gelen çözümler) ... Rotorun bir resmini ekle bir de kuplörün.
Aklıma gelmişken benzer boyuttaki motoru bilgisayar ofis mak. tamircilerine de danış tanıdık olursa daha iyi olur.
Etikette 200 W yazıyor motorun mu bilmiyorum tabi?bizim ladanın cam kriko motoruna benziyorkaç v kaç w bilmek lazım. yok yapayım derseiz bir oto cam kriko motoru hurdası bulun. bazılarını kömürleri sağlam oluyor. ancak kopan bobin önemli. o orda büyük işlev görüyor. motorun dengeli çalışmasını sağlıyor.
en iyisi elinize alın motoru bir elektronikçileri araştırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?