Amazon dan aldım hocam 200 euroya denk geldi. Fakat bu sitede bana mı denk geliyor yardım istediğim konularda hiç yardımcı olan olmuyor..
Amazon dan aldım hocam 200 euroya denk geldi. Fakat bu sitede bana mı denk geliyor yardım istediğim konularda hiç yardımcı olan olmuyor..
İlginize teşekkür ederim hocam hayırlı günler dilerimHayırlı olsun .Güle güle kullanın.
Lakin sorduğunuz sorular "marangozluk" ile ilgili daha ziyade.Burada bu konuda profesyonel üyeden daha ziyade amatör seviyede arkadaş olur forum içeriği itibarı ile.
Size bu konuda şunu yapın demek için tecrübeli ve baya bir şeyi görmüş olmak lazım taktir edersiniz.Mesela sorduğunuz uç meselesinde ben bu uçları kullandığım halde size alıp kullanın diyemedim.Zira benimki iş görsün seviyesi ve bilgim görgümde bu konuda o kadar.
Naçizane önerim ağaç işleri ve marangozluk ile ilgili forumlara bakmanız.
Merhaba tanıdığım işinde usta olan bir tornacı ustası var size mutlaka yardımcı olacaktır iletişim bilgileri aşağıda paylaşıyorum ,Bir arkadaşımız için el freze veya taşlama gibi birşey alıcaz.Kendime burdan gelen önerilerle makita rt0700c almıştım gayette memnunum ama ben hassas işçilikte bana gayet iyi gelmişti.
Şimdi arkadaşımız dalma derinliği fazla olsun diyor.Kaba işçilikle,sert ahşapta 70cm uzunluğunda ,genişliği 30 bazı kısımlarda 3-4cm genişliğinde ve 6cm derinliğinde cep, oluk felan açacak ,bu işlemi de elindeki aletle hızlıca bitirmek istiyor.Anlaşıldığı gibi genişliği stabil değil çok dar kısımlar olduğu için el freze kullanacak.
Ben memnun olduğum için kendi kullandığım Makita yı önerecektim fakat ihtiyaçlar farklı.Kendiside devirli tercih ediyor ve silindirik gövde bakıyor.Öncelikli hedefini bahsettiğim gibi kısa sürede kaba işlerini halletmek istesede alacağı aleti tabi farklı işlerindede kullanmak istiyor.
Bizim baktığımız istediğimiz taşlama veya el frezeler den şöyle bahsedeyim;
1.Dewalt'ın D26200 ve şu serileri d26203 d26204k var.Tek farkları bunlar da aksesuar fazlalığı var sanırım.
2.Makita RT0700C
3.Bosh gmf 1600 Ce
4.Bosh gmf 1400 Ce
5.Black&Dacker KW1600EKA -Blezik ölçüsü 12mm - Bu alet çok hoşumuza gitti bilseydim bende bundan alabilirdim
6.Aeg MF 1400 KE
Özellikle Black&Dacker KW1600EKA hakkında ne düşünüyorsunuz hem fiyatı diğerlerine göre çokta cazip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?