Elekrobank Elektroteknik Bilgi Bankası Kitabı Çekilişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volcanoos

Katılımcı Üye
Katılım
20 Ara 2007
Mesajlar
2,532
Puanları
56
KontrolKalemi.com ve Elektrobank işbirliğiyle düzenlenecek çekilişle 10 forum üyesine Elekrobank Elektroteknik Bilgi Bankası kitabı hediye edilecektir. Çekilişe katılma şartları aşağıda belirtilmiştir.

- Çekilişe 30'un üzerinde mesaja sahip her üye katılabilir. (Mesaj sayısını yükseltmek için yazılan teşekkür mesajları, gereksiz mesajlar silinecektir. Lütfen bu konuda dikkatli olalım.)

- Çekilişe forumumuza Temmuz 2009 tarihinden önce kayıt olanlar katılabilir. Üyelik tarihi Temmuz 2009 olan üyelerin mesajları dikkate alınmayacaktır.

- Kitap hediyelerini kazanan üyelerimize kitaplar ücretsiz kargo ile gönderilecektir. 30'un üzerinde mesaja sahip olan üyeler "Çekilişe Katılmak İstiyorum" şeklinde konuya mesaj yazabilirler.

- Çekiliş bilgisayar ortamında yapılacak olup, çekiliş sırasındaki ekran görüntüsü video olarak kaydedilecek ve konuda yayınlanacaktır.

- Konunun altına çekilişe katılmak istediğinizi 15 Ağustos tarihine kadar belirtebilirsiniz. Çekiliş sonuçları ve çekiliş sırasındaki ekran görüntüsü 16 Ağustos tarihinde konuya eklenecektir.

- Elekrobank Elektroteknik Bilgi Bankası kitap ayrıntıları linkte bulunmaktadır.
Etkinlik sponsoru ; www.elektrobank.com.tr
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…