paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,623 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 27 Eki 2018 #11 aynu boyut olupta yüksek amper diye satılan akülere güvenme, internetten alacaksan, boyut ve kg ye dikkat et. ne kadar ağırsa o kadar kalitelidir.
aynu boyut olupta yüksek amper diye satılan akülere güvenme, internetten alacaksan, boyut ve kg ye dikkat et. ne kadar ağırsa o kadar kalitelidir.
Konu Sah bilisimler Üye Katılım 25 Eki 2018 Mesajlar 26 Puanları 1 Yaş 39 27 Eki 2018 #12 paskomya' Alıntı: aynu boyut olupta yüksek amper diye satılan akülere güvenme, internetten alacaksan, boyut ve kg ye dikkat et. ne kadar ağırsa o kadar kalitelidir. Genişletmek için tıkla ... Sağol abi saygılar Aküyü bugün açtım vidalarin bağlantı yerine sıvı birşeyler sürülmüş yeni aküyü aldığım zaman vidaların üstündeki temizleyimmi? sıvıları bir etkisi varmı? Son düzenleme: 27 Eki 2018
paskomya' Alıntı: aynu boyut olupta yüksek amper diye satılan akülere güvenme, internetten alacaksan, boyut ve kg ye dikkat et. ne kadar ağırsa o kadar kalitelidir. Genişletmek için tıkla ... Sağol abi saygılar Aküyü bugün açtım vidalarin bağlantı yerine sıvı birşeyler sürülmüş yeni aküyü aldığım zaman vidaların üstündeki temizleyimmi? sıvıları bir etkisi varmı?
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 27 Eki 2018 #13 o sıvı gress yağı kutup başlarının oksitlenmesini engellesin diye sürerler sıvı temasına karşı önlem.
o sıvı gress yağı kutup başlarının oksitlenmesini engellesin diye sürerler sıvı temasına karşı önlem.
Konu Sah bilisimler Üye Katılım 25 Eki 2018 Mesajlar 26 Puanları 1 Yaş 39 24 Kas 2018 #14 iYİ akşamlar akülerü aldım taktırdım şarj olduktan sonra şarj aleti yeşil yanmadan komple kendini kapatıyor sizce sorun varmı?
iYİ akşamlar akülerü aldım taktırdım şarj olduktan sonra şarj aleti yeşil yanmadan komple kendini kapatıyor sizce sorun varmı?
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 24 Kas 2018 #15 aküleri kontrol et...
Konu Sah bilisimler Üye Katılım 25 Eki 2018 Mesajlar 26 Puanları 1 Yaş 39 24 Kas 2018 #16 şarj aletini değiştidm yeşil ışık yandı normale döndü gibi