Konu Sah mehan01 Üye Katılım 23 Eyl 2014 Mesajlar 32 Puanları 1 Yaş 41 19 Şub 2015 #11 youngclimber' Alıntı: bilemem tanıdık Elektrik muhendisin varsa bu işlerle uğraşan bir sor fiyatını yada bağlı bulunduğun edaşın dağıtım hizmetleri baş mühendisiylede görüse blirsin bilgi almak için Genişletmek için tıkla ... Sanayi elektriği olan bir işyerine bakacağım yoksa çok yorulacağım belli. Teşekkür ederim.
youngclimber' Alıntı: bilemem tanıdık Elektrik muhendisin varsa bu işlerle uğraşan bir sor fiyatını yada bağlı bulunduğun edaşın dağıtım hizmetleri baş mühendisiylede görüse blirsin bilgi almak için Genişletmek için tıkla ... Sanayi elektriği olan bir işyerine bakacağım yoksa çok yorulacağım belli. Teşekkür ederim.
alfa romeo Beyinci Ali Usta Yönetici Yönetici Katılım 26 Eki 2007 Mesajlar 2,514 Puanları 206 Yaş 67 19 Şub 2015 #12 en mantıklısı başka bir yere taşınman yaptığın masraf mülk sahine yarayacak ve çok zaman kaybedeceksin
en mantıklısı başka bir yere taşınman yaptığın masraf mülk sahine yarayacak ve çok zaman kaybedeceksin
Konu Sah mehan01 Üye Katılım 23 Eyl 2014 Mesajlar 32 Puanları 1 Yaş 41 20 Şub 2015 #13 alfa romeo' Alıntı: en mantıklısı başka bir yere taşınman yaptığın masraf mülk sahine yarayacak ve çok zaman kaybedeceksin Genişletmek için tıkla ... Aynen üstat mülk benim olsa yorulmaya değer ama adam seneye çık derse gitti o kadar emek.
alfa romeo' Alıntı: en mantıklısı başka bir yere taşınman yaptığın masraf mülk sahine yarayacak ve çok zaman kaybedeceksin Genişletmek için tıkla ... Aynen üstat mülk benim olsa yorulmaya değer ama adam seneye çık derse gitti o kadar emek.