rogadıs Üye Katılım 8 May 2008 Mesajlar 21 Puanları 1 Yaş 40 12 Ocak 2009 #11 arkadaslar ben yenı ıs kazası gecırdım yanımdakı arkadasım 15kv carpıldı sunı tenevuz masaj yaptım yanımda ozel hastahane varken 5 dakıka gecmeden doktor mudahale etdı ama bazen yetmıyor ınsanıda bu kahredıyor.
arkadaslar ben yenı ıs kazası gecırdım yanımdakı arkadasım 15kv carpıldı sunı tenevuz masaj yaptım yanımda ozel hastahane varken 5 dakıka gecmeden doktor mudahale etdı ama bazen yetmıyor ınsanıda bu kahredıyor.
genç arkadaş Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 8 Mar 2007 Mesajlar 3,573 Puanları 106 12 Ocak 2009 #12 rogadis' Alıntı: arkadaslar ben yenı ıs kazası gecırdım yanımdakı arkadasım 15kv carpıldı sunı tenevuz masaj yaptım yanımda ozel hastahane varken 5 dakıka gecmeden doktor mudahale etdı ama bazen yetmıyor ınsanıda bu kahredıyor. Genişletmek için tıkla ... Yeni mi oldu olay? Arkadaşınızın durumu nasıl? İnşallah birşeyi yoktur.
rogadis' Alıntı: arkadaslar ben yenı ıs kazası gecırdım yanımdakı arkadasım 15kv carpıldı sunı tenevuz masaj yaptım yanımda ozel hastahane varken 5 dakıka gecmeden doktor mudahale etdı ama bazen yetmıyor ınsanıda bu kahredıyor. Genişletmek için tıkla ... Yeni mi oldu olay? Arkadaşınızın durumu nasıl? İnşallah birşeyi yoktur.
pozitif_man Üye Katılım 9 Ocak 2009 Mesajlar 18 Puanları 1 16 Ocak 2009 #13 rogadis' Alıntı: arkadaslar ben yenı ıs kazası gecırdım yanımdakı arkadasım 15kv carpıldı sunı tenevuz masaj yaptım yanımda ozel hastahane varken 5 dakıka gecmeden doktor mudahale etdı ama bazen yetmıyor ınsanıda bu kahredıyor. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun arkadaşım...
rogadis' Alıntı: arkadaslar ben yenı ıs kazası gecırdım yanımdakı arkadasım 15kv carpıldı sunı tenevuz masaj yaptım yanımda ozel hastahane varken 5 dakıka gecmeden doktor mudahale etdı ama bazen yetmıyor ınsanıda bu kahredıyor. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun arkadaşım...
yıldız balcı Üye Katılım 29 Ara 2008 Mesajlar 7 Puanları 1 16 Ocak 2009 #14 bunları zaten okulda ögretiyorlar ne gerigi var
yıldız balcı Üye Katılım 29 Ara 2008 Mesajlar 7 Puanları 1 16 Ocak 2009 #15 rogadis-geçmiş olsun allah sabır versin ailesisine.
X-TRemist Üye Katılım 28 Şub 2009 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 41 28 Şub 2009 #16 her ne kadar pek çok konuda ilk yardım eğitimi almış olsam da elektrik konusunda bir bilgim yoktu! kazazedeyi toprak ile temas ettirmeyi de düşünemezdim herhal. bilgilendirme için çok teşekkürler.
her ne kadar pek çok konuda ilk yardım eğitimi almış olsam da elektrik konusunda bir bilgim yoktu! kazazedeyi toprak ile temas ettirmeyi de düşünemezdim herhal. bilgilendirme için çok teşekkürler.
alçakgerilim Üye Katılım 13 Ara 2010 Mesajlar 25 Puanları 1 8 Mar 2011 #18 Bilmediğim ne çok şey varmış