Cevabınız için çok teşekkürler.Fakat öyle bir imkanım yok ne yazıkki.Benim merak ettiğim konulardan biriside öss dersleri ile bölümdeki ilk senedeki derslerin ne kadarı ortak.(yani 1. sınıftaki derslerin faydası var mı Ygs veya Lys'ye?)Eğer ilk sınavdan 450 ve üzeri bir puan alabilirsem direk donduracağım.Hedefim Gazi Üniversitesi Tıp.Bir başka sorum daha olacaktı.Geçenlerde akkuyu'nun sponsorluğunda nüükler eğitim için Rusya'da Eğitim için gönderecekleri sınava girdim.Az önce baktım Kazanmışım.Sizin düşüncenizi öğrenmek isterim bu konudada.Cevabınız için teşekkürler.bölüm genel itibariyle oldukça zor ege üniversitesi de gerçekten iyi bir üniversite aslında sağlık sektörüne geçmek faydalı fakat birinden birini seçmen lazım ikisini beraber taşıyacağını sanmam kaydını dondur ve çalış
kaydını dondurmadan dersleri geçmen yada sınava çalışman zor ikisinden biri aksar oda 2sini de zora sokabilir.
Cevabınız için teşekkürler Tufan bey.Ama zaten ilk sınav yorum sınavı ve heycan sınavı gibi geliyor bana.eğer şanslı iseniz ve zamanı yetiştirebilirseniz rahat +450 alınabiliyor.Özellikle matematikde ve fende hiç bir sıkıntım yok.sorun türkçe'yi daha az zamana yaymada.bunuda bölümde okurken arada türkçe testleri çözerek giderebileceğime inanıyorum.Tekin bey yalnış anlamışsınız.İstediğim yeri kazandığımda kaydımı alacağım.Yani eğer Tıp'ı kazanırsam diplomamı üniversitemden alıp kazandığım üniversiteye verip orda okuyacağım.eğer iki bölumude devam ettırıp dıploma alırsan tip ta çağ başlatmış olursun allah zihin açıklığı versın
Dersleri aksatmadan çalışacağım.Ağırlık derslerde olacak ygs'ye kadar.Çünkü ben ygs'nin çalışma ile ilgili olduğuna inanmıyorum.Ama ygs'den 0 konu eksiğim var.ve sadece deneme çözmem gerekiyor.ama lys sadece bilgi sınavı.ve lysem sağlam amma velakin bilgi unutulabiliecek birşey olduğu için eğer ygsden +450 alırsam donduracağım.Arkadaşım sen kaydını dondur gidebilecek durumdaysan dershaneye git hazırlan ama kazanamazsan tek olacağı 1-0 yenik başlamak olur bunu da unutma