enerji teknikeri falan yazmaz aldıgın diplomada örn: marmara üniversitesi marmara meslek yüksek okulu önlisans diploması adın soyadın geciş notun vs yazar
merhaba arkadaslar bende Elektrik enerjisi üretimi dağıtımını bu yıl kayıt yaptırdım sınavlara nasıl ve hangi kaynaktan çalışacağımı bilmıyorum llütfen yardımcı olurmusunuz
arkadaşalar bende bu bölüme gitmek istiyorum ancak sınavdan 137 puan aldım meslek lisesi mezunuyum bir de bir ünversiteyi kendi isteğimle bıraktım acaba nasıl kayıt yaptırabilirim ....sınavsız geciş hakkım varmı
bende şuan ikinci üniversite kapsamında başvuracağım inşallah. 1. sınıf hakkında tecrübesi olanlar, okuyanlar bizimle tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?
arkadaşlar ben endüstri meslek lisesinde motor bölümünü bitirdim. şimdi üniversite Elektrik enerjisi üretim,iletim ve dağıtımı bölümünü düşünüyorum. Sizce bu bölümün geleceği varmı? bu bölümden mezun olanlar ne iş yapıyor ? iş imkanı nasıl ?
arkadaşlar ben endüstri meslek lisesinde motor bölümünü bitirdim. şimdi üniversite Elektrik enerjisi üretim,iletim ve dağıtımı bölümünü düşünüyorum. Sizce bu bölümün geleceği varmı? bu bölümden mezun olanlar ne iş yapıyor ? iş imkanı nasıl ?