Cevabınız için teşekkür ederim. Peki arttırığımız zaman tüketimin birim fiyatında bir artış söz konusu olabiliyor mu?Yılda 3 defa yapılabilir diye hatırlıyorum.
O zaman fiili gücün üstüne fazla çıkarsak ödeyeceğimiz ücrette artacaktır. Bunun için en iyisi aylık ortalamaya baş vurmak olur heralde?Bende yılda 3 kez değişiklik yapma hakkınız var diye biliyorum. Sözleşme gücüne birim fiyat değişiyor.
Sözleşme gücünüzün üzerine çıkarsanız fazla ödeme yaparsınız. Geçmiş faturalarınızı inceleyin hangi dönem ne kadar güç tüketimi yapmışsınız ona göre o dönemler öncesinde güç artışına giderek aşırı tüketimden dolayı fazla ücret ödememiş olursunuz. Hangi tarifedesiniz faturada çıkmamış. Çift terimli üç zamanlı Sanayi OG abonesi misiniz?O
O zaman fiili gücün üstüne fazla çıkarsak ödeyeceğimiz ücrette artacaktır. Bunun için en iyisi aylık ortalamaya baş vurmak olur heralde?
Cevabınız içi teşekkürler. Çift Terimli Tek zamanlı Sanayi OG abonesiyiz.Sözleşme gücünüzün üzerine çıkarsanız fazla ödeme yaparsınız. Geçmiş faturalarınızı inceleyin hangi dönem ne kadar güç tüketimi yapmışsınız ona göre o dönemler öncesinde güç artışına giderek aşırı tüketimden dolayı fazla ücret ödememiş olursunuz. Hangi tarifedesiniz faturada çıkmamış. Çift terimli üç zamanlı Sanayi OG abonesi misiniz?
İletişime geçeceğim ama geçmeden önce biraz bilgi edinmek istedim. Teşekkür ederimBunun en sağlam cevabını indirim aldığınız tedarikçi firma verecektir diye düşünüyorum yanlış görmedi isem ve yenileme yapmadı iseniz taahhüt süreniz bitmiş ,AG ,OG abonesi olmanız sözleşme gücü yıllık tüketim gibi bir çok unsur var çünkü,kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?