Konu Sah erdosh Üye Katılım 14 Mar 2011 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 43 16 Mar 2011 #21 hemmuhhemtek' Alıntı: 15,2 TL kazanmanıza vesile oldum sanırım Önceki faturaları kontrol etmektede fayda var. Diğer taraftan topraklama ölçümünü yaparak nasıl bir sonuca ulaşmayı düşünüyorsunuz?? saygılar... Genişletmek için tıkla ... evet 15 lira kazandırdınız teşekkür ederim.. topraklamayıda yukardaki postlarda biri önerdi diye yaptıracaktım.. dediğim gibi elektrik konusunda bilgim olmadığı için her türlü öneriyi değerlendiriyorum buradaki.. saatide değiştirmeye karar verdim makel önerdi elektrikçim trifazmış sizin önerebileceğiniz markalar var mı?
hemmuhhemtek' Alıntı: 15,2 TL kazanmanıza vesile oldum sanırım Önceki faturaları kontrol etmektede fayda var. Diğer taraftan topraklama ölçümünü yaparak nasıl bir sonuca ulaşmayı düşünüyorsunuz?? saygılar... Genişletmek için tıkla ... evet 15 lira kazandırdınız teşekkür ederim.. topraklamayıda yukardaki postlarda biri önerdi diye yaptıracaktım.. dediğim gibi elektrik konusunda bilgim olmadığı için her türlü öneriyi değerlendiriyorum buradaki.. saatide değiştirmeye karar verdim makel önerdi elektrikçim trifazmış sizin önerebileceğiniz markalar var mı?
sizirli Üye Katılım 14 Nis 2008 Mesajlar 17 Puanları 1 Yaş 40 17 Mar 2011 #22 Sn Erdosh ilk teşekkürü ben hakediyorum galiba ha hah )