highflyeer
Üye
Mahallenizdeki elektrikçiye bağlatın evine ekmek götürsün adam sizden üç-beş lira para alır bana yakın olsanız para almadan bağlarım size ama bir elektrikçiye gidin bu saatte bile evine ekmek götürmek için dükkanında bekleyen vardırMerhaba.
3x1.5 Elektrik kablosuna duy takmaya calistim fakat 3 li prizin sigortasini attirdi.
Kabloda kahverengi(griyede benziyor) sari ve mavi kablolar vardi sariyi toprak kismina bagladim diger duy tarafinda iki giris vardi orayada kahverengi ile maviyi birlestirip bir tarafa sari kabloyuda diger tarafa taktim ama olmadi neyi yanlis yapmisim?
Mahallenizdeki elektrikçiye bağlatın evine ekmek götürsün adam sizden üç-beş lira para alır bana yakın olsanız para almadan bağlarım size ama bir elektrikçiye gidin bu saatte bile evine ekmek götürmek için dükkanında bekleyen vardır
Forumlar mesleki konuda bir birikimi olup eksik kaldıkları yerlerde destek almak için vardır ben bu forumda eski üyelerden birinin yardımıyla 30kw fabrika tesisatı için kompanzasyon yaptım 2008 yılında o zamanlar kompanzasyon hakkında bilgim yoktu ama meslek lisesi ve makine revizyon işleri yapan bir Elektrik teknisyeniydim.Forum ne icin var o zaman kapatilsin kimse bisey ogrenmesin?
Bu saatte elektrikci bizim buralarda bulunmuyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?