Konu Sah MAIN_LOOP Onursal Üye Onursal Üye Katılım 28 Ara 2011 Mesajlar 2,218 Puanları 935 Yaş 45 Konum ANKARA 4 Mar 2012 #21 tekin126' Alıntı: boynuz kulağı geçer adam ana sınıfında bilgisayarı oyuncak olursa tabii geçer biz çocukluğumuzu çelik oynamakla geçırdık Genişletmek için tıkla ... gurur duyulacak bir mevzu. inşallah benim kızımda beni geçer
tekin126' Alıntı: boynuz kulağı geçer adam ana sınıfında bilgisayarı oyuncak olursa tabii geçer biz çocukluğumuzu çelik oynamakla geçırdık Genişletmek için tıkla ... gurur duyulacak bir mevzu. inşallah benim kızımda beni geçer
tekin126 Profesyonel Üye Katılım 23 Eki 2008 Mesajlar 3,344 Puanları 656 4 Mar 2012 #22 yenı nesıl e guvendıkten sonra geçmemesı mumkun değıl 6 yaşinda bilgisayarının kapaği açildı daha açik durur bozacakmış okuluna engel olacakmış aklımın ucundan geçırmedım MAIN_LOOP' Alıntı: gurur duyulacak bir mevzu. inşallah benim kızımda beni geçer Genişletmek için tıkla ...
yenı nesıl e guvendıkten sonra geçmemesı mumkun değıl 6 yaşinda bilgisayarının kapaği açildı daha açik durur bozacakmış okuluna engel olacakmış aklımın ucundan geçırmedım MAIN_LOOP' Alıntı: gurur duyulacak bir mevzu. inşallah benim kızımda beni geçer Genişletmek için tıkla ...