Hakan abi merhaba. Bence elektrik ve elektronik kardeş demeyeyim de çok yakın akrabalar. İsteyen ve azimli olan kişi hem elektriği hem de elektroniği aynı anda tüm inceliklerini öğrenerek ciğerlerine kadar iner. Ah be ah... Şimdiki aklım olsaydı elektrik elektroniği yazar kendimi nasıl da geliştirirdim. Geçti bizden artık...Son sınıfflarda aldıkları derslere göre ana dallarını Elektrik yada Elektronik olarak belirlemiş oluyorlar. Bir anadaldan mezun olduktan sonra diğer ana dalın derslerini vererek çift anadal mezunu yani hem elektrik hem elektronik mühendisi olunabiliniyor diye biliyorum yanlışım varsa taze mezunlar söylesin.
Fikrimi sorarsanız 1 anadal seçin derim, büyüklerin dediği gibi tatlıyı tatlıcıda yiyeceksin. Her meslekten bilgim var ama hiçbirine hakim değilim diyeceğine 1 anadalın birkaç dalında uzmanım demek her zaman her yerde daha iyidir. Bilgi olarak diğer mesleklerden de bilgi edinin öğrenin.
Hocam özel mesaj kutun dolu sanırım.Hakan abi merhaba. Bence Elektrik ve Elektronik kardeş demeyeyim de çok yakın akrabalar. İsteyen ve azimli olan kişi hem elektriği hem de elektroniği aynı anda tüm inceliklerini öğrenerek ciğerlerine kadar iner. Ah be ah... Şimdiki aklım olsaydı elektrik elektroniği yazar kendimi nasıl da geliştirirdim. Geçti bizden artık...
BOŞALTAYIM HEMEN.Hocam özel mesaj kutun dolu sanırım.
Ahahaha çok güldüm kardeş Allah'ta seni güldürsünbence Elektrik mühendisi Elektronik Mühendisin'den daha iyidir. Elektronik ürünler bile elektrik kullanıyor çünkü.
Ahahaha çok güldüm kardeş Allah'ta seni güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?