Elektrik Mühendisliği Öğrencisinden Küçük bir rica

sametdogan

Üye
Merhabalar, Yıldız Teknik Üniversitesinde Elektrik mühendisliği okumaktayım. Mühendisliğe giriş dersinde yapmamız gereken bir proje için kısa bir yazılı/sözlü röportaj yapmak üzere yardımsever bir elektrik veya Elektronik mühendisine ihtiyacım var. Az miktarda vakit ayırabilecek büyüklerim bu gönderiye cevap yazarsa sevinirim, dilediğiniz şekilde röportajı gerçekleştirebiliriz.İyi forumlar

Buna benzer ! teklifi ,geçen yıl,hepinizin yakından tanıdığı ! bir akdadaşımız yapmıştı,Usb takmak için ;) pantalonumu indirip delik aramıştı :D

Ben Çorum'dayım ! Size ters yöndür mutlaka.
artık teknoloji var, online konferans ile röportaj yapabilirsiniz. uzaklar yakın oldu. eskidendi o telefonda saatlerce bekleyip il-ilçe arası konuşmak. gerçi" yeniler ne diyor bu adam" diyorlardır. manyetolu telefonları da bilmiyorlar ki.

merhaba, yardımcı olmak ister misiniz?
Kocaeli Belediyesinde çalışmakta olan bir Elektrik mühendisi abimiz var . Foruma ara ara gelir . Öfkesine hakim olamadığı için malesef yolcu edilir . Şöyle boylu poslu , göbekli ve şahane bıyıklı bir abimizdir . Atlayın trenle gidin , kesin yardımcı olur .

artık teknoloji var, online konferans ile röportaj yapabilirsiniz. uzaklar yakın oldu. eskidendi o telefonda saatlerce bekleyip il-ilçe arası konuşmak. gerçi" yeniler ne diyor bu adam" diyorlardır. manyetolu telefonları da bilmiyorlar ki.

Benim,2 kulağımda ( Atatürk,beni Türk doktorlarına emanet edin dediği için ! ) ,yanlış teşhis ve tedavi nedeniyle ( 50 yıl arayla ) sizlere ömür.Duyarken görmüyor,görürken duymuyorum:D.Ol nedenle,hep,kayıplar mahallesinde gezerim.:(

Forum istatistikleri

Konular
130,029
Kullanıcılar
452,996
Son üye
gökyüzü123

Yeni konular

Geri