Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elektrik Mühendisliği Öğrencisinden Küçük bir rica
yanlış anladınız sanırım, öyle yüzyüze ve görüntülü olması gerekmiyor elektrik mühendisliği ile alakalı genel çapta 5 10 sorumuzu ister konuşma şeklinde ister yazılı olarak yanıtlamanız yeterli daha sonra biz cevaplarınızı yazıya döküp sunacağız zaten. tahminimce 15 20 dakika dürmeyecektir
artık teknoloji var, online konferans ile röportaj yapabilirsiniz. uzaklar yakın oldu. eskidendi o telefonda saatlerce bekleyip il-ilçe arası konuşmak. gerçi" yeniler ne diyor bu adam" diyorlardır. manyetolu telefonları da bilmiyorlar ki.
Ben komik iki mühendislik hatırası anlatayım. OG dağıtım şebekeleri özelleştirmeden önce ilçemizde kamuya ait bir OG dağıtım merkezi vardı. Burada da sadece bir personel çalışırdı. Lojmanında da eşiyle birlikte kalırdı. Bazı zamanlar işyerinde elektrik olmadığında burayı arardım. Adam da bazen işinin başında durmazdı. Eşine kesici kurmayı öğretmiş. Telefona çıkan abla abi kesici açmış. Hemen kuruyorum ben derdi
Yine bir gün iş yerinde elektrik yok. Arkadaşla atladık arabayla dağıtım merkezine geldik. Ekip arızaya gitmiş. Mekanda in cin top oynuyor . Can sıkıntısından dışarıda geziyoruz. Hangi mevsim hatırlamıyorum. Her taraf kavak tüyü. Acaba bunlar yanar mı diye çakmakla yaktım. Hay yakmaz olaydım. Benzinden betermiş. Her tarafa yanarak ilerlemeye başladı. Arkadaşla beraber söndürmeye çalışıyoruz, üstünde tepiniyoruz. Neredeyse ayakkabıları da yakacaktık. Baktım olacak gibi değil koştum arabaya yangın söndürücü kaptım geldim. Sıktık biraz yavaşlattık. Tekrar tepinmeye devam. Güç bela söndürdük. Az daha koca tesisi yakacaktık bu gidişle. Arkadaş bana bir ayakkabı borcun var demişti