s.a.k Üye Katılım 31 Mar 2017 Mesajlar 78 Puanları 1 Konum İstanbul 26 Mar 2018 #1 Hayırlı günler meslektaşlar ben Elektrik dükkanı açmak istiyor um malzeme satışı olacak fakat malzemeyi nereden ve ve şartlarda veriyolar Örneğin oznur kablo bunun bayisi olmak istiyorum benden ne istiyorlar bayilik alırken şimdiden teşekkür ederim
Hayırlı günler meslektaşlar ben Elektrik dükkanı açmak istiyor um malzeme satışı olacak fakat malzemeyi nereden ve ve şartlarda veriyolar Örneğin oznur kablo bunun bayisi olmak istiyorum benden ne istiyorlar bayilik alırken şimdiden teşekkür ederim
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 5,956 Puanları 3,507 Yaş 75 Konum İZMİR 26 Mar 2018 #2 İşyerini açmayı düşündüğünüz semte göre malzeme yelpazeniz değişir. Sanayi, işyerlerine yakınsa, kontaktör, termik vs, trıfaze fiş priz kablo grubu vs, konutlara yakınsa, tesısat malzemelerı anahtar priz, ampul avıze, monofaze fiş priz vs, grubu değişir. Siz, nerde düşünüyorsunuz.
İşyerini açmayı düşündüğünüz semte göre malzeme yelpazeniz değişir. Sanayi, işyerlerine yakınsa, kontaktör, termik vs, trıfaze fiş priz kablo grubu vs, konutlara yakınsa, tesısat malzemelerı anahtar priz, ampul avıze, monofaze fiş priz vs, grubu değişir. Siz, nerde düşünüyorsunuz.
Konu Sah s.a.k Üye Katılım 31 Mar 2017 Mesajlar 78 Puanları 1 Konum İstanbul 26 Mar 2018 #3 Sanayi bölgesine yakın lakin semt içinde olacak zeybek bey bayilik almak için bayilik veren firmaların şartları ne olur bizden ne talep ederler
Sanayi bölgesine yakın lakin semt içinde olacak zeybek bey bayilik almak için bayilik veren firmaların şartları ne olur bizden ne talep ederler
ademcelik Profesyonel Üye Katılım 26 Tem 2008 Mesajlar 2,334 Puanları 656 Yaş 41 26 Mar 2018 #4 s.a.k' Alıntı: Örneğin oznur kablo bunun bayisi olmak istiyorum benden ne istiyorlar bayilik alırken şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... direkt öznur kablo'ya sorabilirsiniz.
s.a.k' Alıntı: Örneğin oznur kablo bunun bayisi olmak istiyorum benden ne istiyorlar bayilik alırken şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... direkt öznur kablo'ya sorabilirsiniz.