Elektrik projo sabitleri

mbay

Üye
Katılım
30 Ağu 2006
Mesajlar
55
Puanları
1
Yaş
40
elektrikproje detayları görüntüleri,elektrikcad'dan bili için




 
Sn. mbaynbay

sizce elektrikCAD mi yoksa TurkCIZIM mi daha iyi..sanki turkcizim daha kolay kullanılışı..ama dediğim gibi fiyatta uçmuşlar..
 
sayın ufukizmir benim bura birşey söylemem yalış olur,şu kadarını söyleyeyim ben elektrikcad ile çiziyorum elektrikcad proğramı artık yerine oturdu,şu anda kullanıcı hatasından meydana gelen sorun olablir,oda izahatla giderilebilir,Bir örnek vereyim benim ustamın eline bilgisayar değeli 3 ay oldu,şu anda 3. projede çizim yapabiliyor.Elektrikcad 14 önceden dxf projelerin acabilen proğramı vardı,o proğramı dwg dosyasını acan hale getirdi. yani bu günün meselesi değil.4 sene öncesinin proğramın
çizim yöntemi aynı idi.Zaten yükleme cetveli ve hesaplar eskisinin aynısı.
gelelim fiat konusuna arkadaşımız olduğu için mehmet beye ikna ettik oldukca fiatı düştü,fiat meseleside bu. Bunun yanısra proğramı tam sürüm yayınla düşünüldü, Fakat kontroldan çıkar diye düşünüldü,demosu onun için, yazdırma ve kaydetmenin dışında engelleme getirilmedi.
Şunu göz ardı etmemek gerekir, diğer arkaşlarında emeğine saygı duymak gerekir.(ama ben paramı yanıyorum)
projeleri ert dosyası olarak çizen arkaşların projelerini dwg olarak çevirebilirim, çünkü proğra ert dosyasını kayıt etmesi gerek,bu konuda proğramda kısıtlama yotu,en son güncellemede geldiyse,kısıtlama kaldırılır.
Detaylı yazıyorum yanlış anlışılmak istemediğim için
 
arkadaşlar aplik sembolü lazım varsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…