mesutelb Onursal Üye Onursal Üye Katılım 28 Eyl 2006 Mesajlar 1,202 Puanları 156 7 Mar 2013 #11 FAtih bey ,paylaşımlarınız için teşekkürler... Derslerimde faydalanacağım müsaadelerinizle... Oldukça güzel çalışmalar...
FAtih bey ,paylaşımlarınız için teşekkürler... Derslerimde faydalanacağım müsaadelerinizle... Oldukça güzel çalışmalar...
Konu Sah eltekenerji Galcon Temsilcisi Katılım 3 Ara 2009 Mesajlar 243 Puanları 1 Yaş 43 8 Mar 2013 #12 mesutelb' Alıntı: FAtih bey ,paylaşımlarınız için teşekkürler... Derslerimde faydalanacağım müsaadelerinizle... Oldukça güzel çalışmalar... Genişletmek için tıkla ... merhaba sayın mesutelb ilginiz için teşekkür ederim vaktim oldukça daha fazla görsel içerik ve döküman yüklemeye çalışıcam bu aralar yoğunluktan dolayı pek fırsat bulamıyorum SAYGILAR
mesutelb' Alıntı: FAtih bey ,paylaşımlarınız için teşekkürler... Derslerimde faydalanacağım müsaadelerinizle... Oldukça güzel çalışmalar... Genişletmek için tıkla ... merhaba sayın mesutelb ilginiz için teşekkür ederim vaktim oldukça daha fazla görsel içerik ve döküman yüklemeye çalışıcam bu aralar yoğunluktan dolayı pek fırsat bulamıyorum SAYGILAR
kara8deniz Üye Katılım 28 Mar 2007 Mesajlar 16 Puanları 1 Yaş 40 30 Mar 2013 #13 Teşekkürler ellerinize sağlık
nannasin28 Üye Katılım 15 Ocak 2013 Mesajlar 30 Puanları 1 Yaş 42 8 Nis 2013 #14 fakat bu işte müşterinin maddi olarak ucuza kaçması nedeniyle bu şekilde birşey çıktı ortaya daha mükemmel olabilirdi .. ICL7107
fakat bu işte müşterinin maddi olarak ucuza kaçması nedeniyle bu şekilde birşey çıktı ortaya daha mükemmel olabilirdi .. ICL7107
DGN FRT Usta Üye Katılım 21 May 2012 Mesajlar 931 Puanları 156 Yaş 40 21 Haz 2013 #15 fatihozdamar' Alıntı: buyrun arkadaşlar buda video muz Genişletmek için tıkla ... tavan sizi baya yormuştur sayın fatih özdamar...
fatihozdamar' Alıntı: buyrun arkadaşlar buda video muz Genişletmek için tıkla ... tavan sizi baya yormuştur sayın fatih özdamar...
Konu Sah eltekenerji Galcon Temsilcisi Katılım 3 Ara 2009 Mesajlar 243 Puanları 1 Yaş 43 23 Haz 2013 #16 oldukça yordu sayın DGN FRT tavan borusu atılmıyor benim bulunduğum bölgede malesef
DGN FRT Usta Üye Katılım 21 May 2012 Mesajlar 931 Puanları 156 Yaş 40 26 Haz 2013 #17 fatihozdamar' Alıntı: oldukça yordu sayın DGN FRT tavan borusu atılmıyor benim bulunduğum bölgede malesef Genişletmek için tıkla ... neresi senin bölge..neden atılmıyor?
fatihozdamar' Alıntı: oldukça yordu sayın DGN FRT tavan borusu atılmıyor benim bulunduğum bölgede malesef Genişletmek için tıkla ... neresi senin bölge..neden atılmıyor?
Konu Sah eltekenerji Galcon Temsilcisi Katılım 3 Ara 2009 Mesajlar 243 Puanları 1 Yaş 43 7 Tem 2013 #18 DGN FRT' Alıntı: neresi senin bölge..neden atılmıyor? Genişletmek için tıkla ... antalya kaş sayın DGN FRT asmolende daha sonra projede değişiklikler oluyor diye atılmıyor klasik tablaya atıyorlar sadece ilginç bir durum
DGN FRT' Alıntı: neresi senin bölge..neden atılmıyor? Genişletmek için tıkla ... antalya kaş sayın DGN FRT asmolende daha sonra projede değişiklikler oluyor diye atılmıyor klasik tablaya atıyorlar sadece ilginç bir durum
Konu Sah eltekenerji Galcon Temsilcisi Katılım 3 Ara 2009 Mesajlar 243 Puanları 1 Yaş 43 7 Tem 2013 #19 yeni projemizdeki tesisat fotoğrafları
Konu Sah eltekenerji Galcon Temsilcisi Katılım 3 Ara 2009 Mesajlar 243 Puanları 1 Yaş 43 6 Ağu 2013 #20 T.C ZİRAAT BANKASI ANTALYA/KAŞ ŞUBESİ DÖŞEME ALTI BUAT,BOŞ BORU,UPS,KUVVETLİ AKIM VE CAT6 UTP DATA HATTI TESİSATI ELEŞTİRİLERE AÇIĞIM SAYIN ÜSTAD LAR dwg sini isteyen arkadaşlar olursa ö.m atsın lütfen SAYGILAR
T.C ZİRAAT BANKASI ANTALYA/KAŞ ŞUBESİ DÖŞEME ALTI BUAT,BOŞ BORU,UPS,KUVVETLİ AKIM VE CAT6 UTP DATA HATTI TESİSATI ELEŞTİRİLERE AÇIĞIM SAYIN ÜSTAD LAR dwg sini isteyen arkadaşlar olursa ö.m atsın lütfen SAYGILAR