elektrik tesisat ve pano

rocky_

Üye
Katılım
2 Nis 2011
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
36
elektrik tesisat ve pano öğrenmek ıstıyorum kafamda bır seyler var ama yerlı yerıne oturmus degıl nerden baslamalıyım ....
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
ımkanın varsa bır elektrık fırmasında ıse basla cırak olarak bıle baslasan senın avantajıın olur cunku uygulayarak ogrenmek daha kalıcıdır kafana takılan seylerı bana sorabılırsın neyı ogrenmek ne hakkında bılgı edınmek ıstersen benım agırlık olarak yaptıgım sey panodur her turlu pano hakkında bılgı verebılırım sana ancak alt yapını kendın olusturman lazım kendını yetıstırmenın bu meslektkı yegane sartı meraktır meraklı ve heveslı oldugun taktırde yapamayacagın sey yoktur arastır megep ın elektrık hakkında bır suru dokumanı mevcuttur .
 
Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsan Meslek liselerinin Avrupa birliği ile gerçekleştirdiği ücretsiz elektrik, elektronik kurslarına gitmelisin. Oradan bilgiyi alıp uygulamalı olarak bir elektrikçinin yanında çalışmalısın. Ben yirmili yaşlardan sonra benden yaşça ufak olan elektrikçilere pense, tornavida ve elektrik bantı vererek bu işi öğrendim. İnsan çok isterse her şey mümkün. Belge almak istiyorsan Çıraklık eğitim kurumlarına başvurmalısın.
 
kurslardan takip etme bu işi yerinde öğren elektrikçide ya da firmalarda
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…