Konuyla pek ilgisi yok ama mesajlarda geçen gemipersoneli.com sitesini ve iş imkanlarını gördükten sonra bu kriz döneminde elektrik zabiti olunabilir diye düşünüyorum.
Sanırım forum içerisindeki arkadaşlardan bu konuda en tecrübelimiz sayın ceylanny
Elektrik zabitliği konusunda daha önce gemide çalışmamış arkadaşlara tavsiyede bulunabilirmisiniz:?
Sanırım gemiadamı belgesi sahibi ve sonrada referans gerekiyor.
Gemi adamı belgesi olmak zor mu ve daha önce gemide çalışmamış biri için bu referans nasıl temin edilebilir.
sayın ceylanny özel mesaj ayarınız kapalı sanırım.Bir şekilde görüşmemiz mümkünmü:?
Sitede adres yayınlamayı izin vermiyorlar anladıgım kadarıyla,ceylanny mesajla gönderdim mesajım gelmemişse buradan bildirirmisin?Yagcı olarak bu işde bbaşlangıç yaptıgımda beni ne gibi zorluklar bekliyor?Dikkat etmem gerekenler nelerdir?Özellikle iş kazaları konusunda
aşağıdaki adresste öğrenmek istediğiniz herşey var
Gemi Elektriği
Gemi Elektriği
aşaıdaki linkte aradığınız herşey var
WordPress.com
Gemi Elektriği
Arkadaşlar adreslerinizi kaydetdim ama şimdiye kadar açık durumda görmedim sizi acaba sorunmu var ben hotmail kullanıyorum sizdekiler yahoo bundan sorun olabilirmi?
Ceylanny,evet kimyasal ve petrolde saglık açısından riskli ama en azından staj için gidicegim firma Türkiye de bu sektörün büyüklerin arasından oldugu için bu konuda taviz vermezler diye tahmin ediyorum ,gemileri hepsi yeni petrol için olanları 2009 dan aşagısını görmedim,bunun dışında hala aktif olarak seni yahoo ve hotmail de göremiyorum baglanmıyormusun acaba ?
Ceylanny,evet kimyasal ve petrolde saglık açısından riskli ama en azından staj için gidicegim firma Türkiye de bu sektörün büyüklerin arasından oldugu için bu konuda taviz vermezler diye tahmin ediyorum ,gemileri hepsi yeni petrol için olanları 2009 dan aşagısını görmedim,bunun dışında hala aktif olarak seni yahoo ve hotmail de göremiyorum baglanmıyormusun acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?